Izvor: BSC HAPPY/SKOPJE1
06.12.2023 u 19:17
1

SASLUŠANJE DVE OSOBE JOŠ TRAJE: Manev prvo tvrdio da nije ubio Vanju, sada satima daje iskaz u tužilaštvu

Osumnjičeni Velibor Manev već satima svedoči u skopskom tužilaštvu, a osim njega saslušava se još jedna osoba uključena u istragu, javlja „Skopje1“.

Izvori iz tužilaštva ukazuju da je Manev, rodom iz Velesa, detaljno ispričao kako su se desila gnusna dela – ubistvo Vanje Đorčevske i Panče Žežovskog.

Ko je druga osoba koja se ispituje za sada nije poznato.

MONSTRUMU PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Počeo postupak za izručenje Ljupča Palevskog!

„Skopje1“ je zatražilo potvrdu od Tužilaštva, odakle su nagovestili da se stalno preduzimaju radnje i kada budu dostupne konkretne informacije iste će biti saopštene javnosti.

„Saslušavaju se svi koju mogu imati neke informacije“, rekli su za „Skopje1“ iz tužilaštva.

Za sada je poznato i da je juče Aleksandar Đorčevski, otac ubijene Vanje, priveden na saslušanje u tužilaštvo i da je negirao sve tvrdnje o svojoj umešanosti u ćerkinu otmicu i ubistvo.

Ostali, osim osobe koja je prevezla osumnjičenog za organizovanje i izvršenje ubistava, su krivicu priznali policiji i tužilaštvu.

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski je istakao da je krivična prijava sastavljena na oko 100 stranica. U njoj se nalaze svi detalji – izjave, iskazi, nalazi veštaka, snimci sa sigurnosnih kamera, telefonski spiskovi svih osumnjičenih. Ispituju se i druge naprave koje su oduzete.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SASLUŠANJE DVE OSOBE JOŠ TRAJE: Manev prvo tvrdio da nije ubio Vanju, sada satima daje iskaz u tužilaštvu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter