Izvor: TANJUG
21.09.2023 u 07:37
0

SRAMAN GOVOR MILANOVIĆA: Hrvatski predsednik u UN pozvao na priznanje takozvanog Kosova

Hrvatski predsednik Zoran Milanović je tokom obraćanja na 78. sednici Generalne Skupštine Ujedinjenih nacija uputio javni poziv za priznanje takozvanog Kosova i promenu izbornog zakona u BiH.

On je u svom govoru u sredu izrazio zabrinutost zbog najnovijih događaja u odnosima Beograda i Prištine i pozvao na deeskalaciju napetosti, ali i na univerzalno priznanje takozvanog Kosova kao “punopravnog člana međunarodne zajednice”.

MILANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA: U NJUJORKU CITIRAO TUĐMANA!!! – UVREDIO KANAĐANE

Milanović je u obraćanju između ostalog istakao i kako Hrvatska podržava evropsku perspektivu Bosne i Hercegovine i da pozdravlja odluku Evropske unije da joj dodeli status kandidata.

Naglasio je važnost izbornih reformi u toj zemlji kako bi svi konstitutivni narodi bili zastupljeni na svim nivoima vlasti, što je po njemu, ključno za buduću stabilnost BiH. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter