Izvor: 24sedam.rs
31.01.2024 u 20:16
0

TELO IZVUČENO IZ MILJACKE: Nema tragova nasilja na telu muškarca

Informacije su još uvek neproverene, ali tako indicije kažu, je da se radi o tome da nema tragova nasilja, ali ovo zaista treba potvrditi, rekao je

Prema prvim neproverenim informacijama, nema tragova nasilja na telu muškarca koje je jutros izvučeno iz reke Miljacke u Sarajevu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica.

UKLONJENE BOMBE U CRNOJ GORI: Zaostale iz II svetskog rata, pretnja za turizam

“Informacije su još uvek neproverene, ali tako indicije kažu, je da se radi o tome da nema tragova nasilja, ali ovo zaista treba potvrditi. Videti šta su krvni delekti rekli, odnosno pronalazak mrtvog tela je svojevrsna zagonetna svakako za istražitelje, i ovde to treba istražiti”, rekao je ministar Katica.

Naglasio je da uvek postoji trilema, da li je prirodna smrt, samoubistvio ili ubistvo, kao i u ovom slučaju koji se treba istražiti.

“Dobra informacija je da nema tragova nasilja, ali ostavimo vreme da vidimo šta će reći tužilaštvo i policija”, rekao je Katica za sarajevsku N1 tv.. Iz Miljacke u Sarajevu je jutros izvučeno telo muškarca sa, kako su preneli mediji, kesom na glavi, a obdukcija se očekuje sutra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter