Izvor: Tanjug
09.07.2020 u 09:57
0

U Crnoj Gori UHAPŠENE dve DRŽAVLJANKE SRBIJE!

U Kolašinu su uhapšene tri državljanke Republike Srbije zbog kršenja zdravstvenih propisa, saopštio je u sredu MUP Crne Gore.

Postupajući po operativnim informacijama policija je u Kolašinu kontrolisala putničko motorno vozilo kojim je upravljao A.V. iz Podgorice. Prema saopštenju MUP-a Crne Gore, u vozilu su se nalazila još dva lica, bezbednosno interesantno lice Z.B. iz Kolašina i ženska osoba M.M. koja je dala svoje podatke ali koja kod sebe nije imala identifikaciona dokumenta.

Oni su dovedeni u službene prostorije Ođeljenja bezbednosti Kolašin radi utvrđivanja identiteta i daljih mera i radnji iz nadležnosti policije. Nakon prikupljanja podataka o ženskoj osobi, utvrđeno je da je ona policijskim službenicima saopštila pogrešan identitet, te da se radi o licu T.R. (30) iz Srbije.

OBAVEZNO PROČITAJTE

HITNA PORUKA IZ AVIONA! Ovo je predsednik poručio građanima Srbije (VIDEO)

Ove godine ELEKTRONSKI! Počeo UPIS U SREDNJU ŠKOLU!

TEŠKA NOĆ za nama! Evo koliko je POVREĐENIH tokom jučerašnjih NEREDA u Beogradu!

U Crnoj Gori UHAPŠENE dve DRŽAVLJANKE SRBIJE!

Osim toga, kriminalističkom obradom utvrđeno je da u Kolašinu sa T.R. borave još dve ženske osobe koje su locirane u jednom ugostiteljskom objektu u ovom gradu, a koje su bile u društvu sa, kako MUP CG navodi, bezbednosno interesantnim licima D.J. iz Kolašina i N.R. iz Mojkovca.

Dve  ženske osobe dovedene su u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Kolašin gde je proverama utvrđeno da je reč o J.M. (21) i I.P. (46) iz Republike Srbije.

Takođe je utvrđeno da J.M. i I.P. nemaju evidentiran prelaz državne granice, kao ni prijavljen boravak u Crnoj Gori.

OVO MORATE ZNATI

DAN D ZA SRBIJU Danas pada ključna odluka o koroni

PROFESOR TIODOROVIĆ: Posle vikenda očekujemo PAD ZARAŽENIH!

Dr Predrag Kon: Epidemiološka situacija u Beogradu JAKO OZBILJNA!

Osumnjičene su lišene slobode i uz krivičnu prijavu privedene nadležnom državnom tužiocu koji je doneo rešenje o zadržavanju ovih osoba do 72 sata prema elementima postojanja krivičnog dela „nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter