Izvor: Tanjug
01.06.2020 u 10:47
0

U Republici Srpskoj ponovo uspostavljen železnički saobraćaj

U Republici Srpskoj je od danas ponovo uspostavljen železnički saobraćaj, uz sprovođenje mera zaštite radi sprečavanja širenja virusa korona.

Mere zaštite s ciljem smanjenja rizika od širenja virusa korona odnose se na obavezu dezinfekcije obuće i ruku pri ulasku u železničke stanice i čekaonice, kao i na to da su železnički radnici i putnici dužni da nose maske.

OBAVEZNO PROČITAJTE

OD DANAS STUPA NA SNAGU: Okupljanje do 1.000 ljudi i publika na utakmicama

EPIDEMIOLOG TIODOROVIĆ O PANDEMIJI: Vreme je da pustimo ljude da žive i da se vrate u normalu!

ŠEF NATO KANCELARIJE: Poštujemo VOJNU neutralnost Srbije!

PREDSEDNIK FK ZVEZDA ČESTITAO POBEDU IGRAČIMA: Dominantno do treće uzastopne titule!

UDES O KOM PRIČA CELA SRBIJA: Koristio telefon i sve snimio!

Obavezno je i fizičko rastojanje od najmanje jedan metar, a vozove se ulazi na jedna vrata uz obavezno poštovanje svih ovih uputstava.

U vozovima je neophodna fizička distanca, odnosno predviđena je upotreba svakog drugog sedišta u kupeima, preneli su banjalučki mediji.

Iz ŽRS-a su naveli da do daljeg neće saobraćati putnički brzi vozovi na relaciji Sarajevo-Bihać-Sarajevo i Sarajevo-Banjaluka-Sarajevo, kao i lokalni putnički đački vozovi Doboj-Petrovo Novo-Doboj.

O početku njihovog saobraćanja javnost će biti blagovremeno informisana, napomenuli su iz ŽRS-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter