Izvor: Kurir
21.04.2024 u 08:05
0

„UBIJAĆU NEVERNIKE I ČIFUTE“: SPECIJALCI u ZENICI uhapsili MANIJAKA zbog TERORIZMA

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su u petak, postupajući po usmenom nalogu Suda BiH, na području Zenice pretresli dva objekta i uhapsili jednu osobu.

Hapšenje je izvršeno zbog postojanja osnova sumnje da je osoba počinila krivično delo Terorizam.

Nakon lišenja, osoba je sprovedena u prostorije SIPA radi kriminalističke obrade i ispitivanja u svojstvu osumnjičenog. O daljem statusu lica će se odrediti Tužilaštvo Bosne i Hercegovine.

EU UPUTILA OSUĐUJUĆU PORUKU: EU osudila negiranje genocida u Narodnoj skupštini RS i na mitingu u Banjaluci

Izvršenim pretresima otkriveni su i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. U pitanju su dva mobilna telefona, nož i pištolj za koji se sumnja da je koristio na snimku, a za koji je na licu mesta utvrđeno da se u stvari ne radi o pravom vatrenom oružju.

Prema prikupljenim saznanjima lice lišeno slobode je na svom Facebook profilu objavilo video snimak na kojem se isti nalazi, te predstavlja kao Edin Podgora i govori da je krenuo „ubijati nevjernike i čifute, te neprijatelje muslimana i govori da će ubijati nožem koji se vidi na videu, kao i pištoljem nepoznate marke.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter