Izvor: Kurir
10.04.2024 u 09:45
0

UŽASNO NASILJE U CRNOJ GORI! Držao joj nož pod grlom

Tridesetdvogodišnjak koji je uhapšen zbog silovanja i zlostavljanja supruge, u više navrata brutalno je tukao ženu, piše u prijavi koju je pre nekoliko dana podnela protiv njega.

To je uradila nakon što ju je, kako tvrdi, pošto su se razišli, prislio na intimne odnose, a potom je i udario.

Žena je u izjavi koju je dala tužiocu, detaljno pričala o paklu koji je prošla od aprila 2023. godine do kraja februara ove godine.

Batine je, kako tvrdi, dobijala jer “pogrešno” sedi, ne gleda u pod kada prolaze ulicom, ako ode na posao bez njegove dozvole…

“U njegovoj kući u ******** tukao me je i šamarao. Od udaraca mi je pukla usna. Držao mi je pištolj na glavi, a onda i nož pod grlom. Sve to mogli su da čuju njegovi ukućani. Potom me zaključao u sobu kako ne bih mogla da ga prijavim, niti da pođem na pregled. U večernjim časovima tražila sam da me odveze kod drugarice u ****** ****, što je i učinio. Međutim, nekoliko puta zaustavljao je automobil i tukao me, čupao za kosu. U kakvom stanju me dovezao do prijateljice, može ona da posvedoči”, ispričala je ta žena tužiocu o batinama koje je dobila dok je bila verena sa E. Š.

KRVNIČKI UBIO ANĐELU (16), DANAS IZLAZI NA SLOBODU: Ivan napustio zatvor, otac ubijene devojčice poručio – „Neka me se KLONI“

“Lice za koje ste izrazili interesovanje je nakon prikupljenih obaveštenja u svojstvu građanina, po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podogorici lišeno slobode zbog sumnje da je izvršio krivčno delo silovanje u sticaju sa krivičnim delom nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici. Ovo lice je ranije procesuirano zbog krivičnih dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, saopšteno je iz Uprave policije.

Rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, tužiteljka Lepa Medenica, objasnila je da je tom osumnjičnom određen pritvor po predlogu tužioca.

“U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet protiv osumnjičenog E. Š., zbog izvršenog krivičnog dela silovanje i krivičnog dela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, koje lice je lišeno slobode po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici i isto saslušano u svojstvu osumnjičenog, nakon čega mu je određeno zadržavanje, a zatim doneta naredba o sprovođenju istrage sa predlogom za određivanje pritvora, koji predlog za određivanje pritvora je usvojen od strane Višeg suda u Podgorici, koji je doneo rešenje o određivanju pritvora okrivljenom E. Š.”, kazala je Medenica.

E.Š. je negirao da je žrtvu tukao, i da ju je prisiljavao na intimne odnose i sve to nakon što je odlučila da prekine bračnu zajednicu sa njim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter