Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
03.12.2023 u 21:37
0

VANJA (14) PRONAĐENA MRTVA, DEVOJČICA UBIJENA U NEKOLIKO SATI NAKON OTMICE: Region zavijen u crno

Četrnaestogodišnja Vanja nestala je u ponedeljak ujutru u Skoplju na putu do škole, dok je policija danas objasnila zašto je njen nestanak prijavljen dva puta u različito vreme.

Makedonska policija saopštila je da je u okolini Skoplja pronađeno telo nestale Vanje G. (14), javljaju mediji Severne Makedonije.

PET OSOBA PRIVEDENO ZBOG NESTANKA VANJE: Najnovije informacije o potrazi za devojčicom iz Severne Makedonije

Za nestanak devojčice osumnjičeno je pet osoba, troje je pritvoreno, a jedna je van zemlje, a jedno lice trenutno se nalazi u policijskoj stanici.

Policija je saopštila da je prethodno pronađeno izgorelo vozilo marke „sitroen“ i da su nakon veštačenja obezbeđeni materijalni dokazi o umešanosti jednog osumnjičenog.

Takođe je utvrđeno da je devojčica tim vozilom oteta ispred ulaza u kuću i da je tokom saslušanja otkriveno da je ubijena istog dana, 27. novembra, negde oko 10 sati.

Policija je međutim saopštila da je danas pronađeno i telo starice P.Ž. (74) iz Velesa i da su ta dva slučaja povezana.

Ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski saopštio je u subotu da je pet osoba privedeno u vezi sa slučajem nestanka devojčice

Učenica Vanja Gorčevski nestala je u ponedeljak 27. novembra ujutru oko 7.25 sati na putu do škole.

Javnost je obavestila njena majka Zorica Đorđevska koja je na svom Fejsbuk profilu podelila dramatičan apel da joj je ćerka nestala i zatražila pomoć građana. Poziv majke masovno su podelili građani koji su cele nedelje sa zebnjom pratili razvoj događaja i policijsku istragu oko nestale devojčice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter