Izvor: Informer
13.04.2024 u 10:52
0

RODILA ĆERKU U ŠEZDESETOJ GODINI: Muž je ostavio samu

Novopazarka koja je u 60. godini rodila dete, danas je konačno svila porodično gnezdo u kojem uživa sa svojom ćerkom.

Novopazarka Atifa Ljajić šokirala je javnost kada se u ulozi majke ostvarila u 60. godini, a time je ujedno dokazala da je sve moguće. Lekari su dali sve od sebe da Atifa iznese trudnoću kako treba, a ona je čak 6 meseci provela u bolnici u Beogradu, kako bi lekari pomno pratili njeno stanje.

Na svet je donela zdravu i pravu devojčicu, koja danas ima 6 godina.

– Moja želja je bila samo da imam dete. Ja sam pokušavala, pre toga, nisam mogla da ostanem trudna. Rekla sam sebi „pokušaću još jednom, pa makar umrla  – ispričala je ona za Kurir televiziju.

S obzirom na to da je njena želja bila jača od svega, reakcije drugih ljudi je nisu ni zanimale.

„Srednjoškolci ne znaju ni ćirilicu ni latinicu“ Rezultati PISA testiranja zabrinjavaju: Evo koja grupa pitanja je najteža!

– Taman kad je ostvarila svoju životnu želju, Atifa se suočila sa novim problemom. Naime, suprug je prihvatio dete i bio srećan zbog činjenice da su se konačno ostvarili kao roditelji, a onda je usledio obrt – rešio je da ih napusti.

– Razveli smo se i ne govorimo uopšte. Dete viđa u vrtiću, ali sa mnom nema nikakav kontakt.

Atifa je dete odgajala kao smaohrana majka, živeći u iznajmljenom, trošnom stanu. Srećom, imala je pomoć humanih ljudi, koji su joj često davali novac.

Prošle godine, javila se žena koja ih je preselila u drugi stan za koji ona plaća kiriju.

Atifa danas ima 66 godina, a kako kaže, zdravlje je atdobro služi i ne brine se za dalje odrastanje svoje ćerke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter