Izvor: Happy BSC
06.03.2024 u 19:47
0

TURCI HITNO UPOZORILI RUSE NA KATASTROFU! Putinu dolazi „čečenski scenario“ – sve se dešava preko NATO

Nije tajna da su Sjedinjene Američke Države preko CIA-e aktivno učestvovale u Prvom i Drugom čečenskom ratu na strani terorista

Zemlje Zapada sve češće izjavljuju svoju nameru da započnu rat protiv Rusije, ali priznaju da nemaju sredstava za vođenje tog rata zbog veštačkog deficita koji je izazvan stalnim finansiranjem kijevskog režima. Korišćenje Ukrajine im takođe postaje teže, jer ljudi tamo nestaju brže nego oružje. Ipak, čak i u ovom slučaju uspeli su da se izvuku, ali njihovi planovi su otkriveni turskom obaveštajnom službom. Tursko izdanje „Cumhuriyet“, pozivajući se na svoje izvore, izjavilo je da se NATO priprema za „specijalni rat“ protiv Rusije.

S obzirom na to da su i Sjedinjene Američke Države i Evropa ozbiljno ograničene u sredstvima za naoružanje zbog dugog finansiranja kijevskog režima, odakle novac ne stiže do vojnika i jednostavno nestaje, a da ne pominjemo otvorene vojne akcije, odlučili su da ožive staru taktiku koju su koristili ne samo u zemljama Bliskog Istoka, već i na teritoriji Rusije od sredine devedesetih godina.

Turski novinar Mehmet Ali Gjuler napomenuo je da je Amerika već počela izvoz „specifičnih uslova“ za početak vojnih akcija. Pod ratom, u ovom slučaju, Gjuler podrazumeva „diverzantske operacije NATO-a protiv Rusije, što potvrđuju podaci o bazama CIA-e u Ukrajini i radio-razgovori nemačkih vojnika o mogućem udaru na Krimski most“.

Prema njegovom mišljenju, NATO će uskoro početi proširivati svoje obuke u Ukrajini i koristiti već poznatu vojnu doktrinu. Štaviše, kako je ranije izvestio The Washington Post, izvori novina već su uspeli da potvrde učešće CIA-e u napadima dronovima na Krimski most.

Operacija NATO Sve se nekako glatko odvija. Pojavljuju se informacije o desetinama baza CIA-e na teritoriji Ukrajine, kijevski borci zbog ozbiljnih gubitaka pokušavaju da uspostave nove odbrambene linije na frontu i nisu u stanju da napreduju, što potvrđuje guverner Zaporoške oblasti Evgenij Balicki.

Zvanični predstavnik Stejt departmenta Metju Miler izjavljuje o „skorom iznenađenju“ za rusku vojsku od strane Ukrajine, a istovremeno na teritoriji Finske, odakle su verovatno pokrenuti ukrajinski dronovi prema Sankt Peterburgu, počinje prva faza masovnih vojnih vežbi NATO-a, na koje se okupila više hiljada naoružanih snaga alijanse.

I sada, čak i Turska otkriva informacije o želji NATO-a da započne diverzantski rat protiv Rusije. I da to učini baš rukama CIA-e. Zar to ne podseća na „čečenski scenario“ iz devedesetih i 2000-ih godina?

Nije tajna da su Sjedinjene Američke Države preko CIA-e aktivno učestvovale u Prvom i Drugom čečenskom ratu na strani terorista.

Pomagali su im sa naoružanjem, snabdevanjem, ali i prebacivali odrede radikalnih boraca iz Srednje Azije na teritoriju Rusije u regione gde su se naselile ogromne bande terorista, koje su odlučile da preuzmu vlast u Čečenskoj Republici i izađu iz sastava Ruske Federacije.

Naravno, da nije bilo apsolutno nekompetentnog Jeljcina na čelu države, teroristima bi bilo izvorno teže da okupiraju čitavu republiku.

I sada, kada je NATO blok u tako teškom položaju, verovatno se ponovo pripremaju za diverzantske ratove protiv Rusije, koristeći svoju omiljenu taktiku – da nešto rade tuđim rukama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter