Izvor: Happy BSC
28.02.2024 u 14:44
0

UŽAS U CRKVI SVETOG NIKOLE U VIŠNJICI: Baba i deda na Boga ne misle – „Sprečimo ovakve gadosti“

Na društvenim mrežama jedna Beograđanka objavila je snimak krađe koja se odigrala u crkvi Svetog Nikole u Višnjici

Dvoje penzionera uhvaćeno je u krađi i to u crkvi!

Na društvenim mrežama jedna Beograđanka objavila je snimak krađe koja se odigrala u crkvi Svetog Nikole u Višnjici.

– Sprečimo zajedno ovakve gadosti, bogohuljenje i nečasne radnje koje rade u istim – navedeno je u opisu video-snimaka.

Ona je navela da je u crkvu došla sa dvoje male dece, te da je starija gospođa, nakon što su ušli u crkvu krenula da viče na nju i njene mališane, da bi se kasnije ispostavilo i saznalo da su ih prekinuli u krađi.

Kako se može videti na snimcima, starija gospođa je odmah po ulasku u crkvu ukrala novac koji je stajao pored sveća koje su namenjene prodaji, tu je još čeprkala po stvarima koje su namenjene prodaji. Nakon toga počeo je da krade i stariji čovek koji je bio sa njom u društvu.

Ponašali su se čudno i išli od ikone do ikone, a u jednom trenutku dok je čovek držao ruku na ikoni, ona je stavila svoju ruku preko njegove, zagrlila ga i nešto pričala.

Korisnici ove grupe ostali su šokirani.

– Čudovišta na dve noge koja se ni Boga ne plaše. Treba vratiti Dušanov zakonik i istrebiti ološ – navodi se u jednom komentaru.

Kako je navedeno u komentarima došla je i policija.

– E moj narode dokle smo mi dogurali da se krade iz crkve – napisala je jedna korisnica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter