Izvor: BSC happy portal
09.03.2023 u 22:54
1

PREDSEDNIK NA HAPPY TV U SPECIJALU „ĆIRILICE“ RAZOTKRIO IGRU TAJKUNSKIH MEDIJA: Brutalne laži o srpskom izvozu oružja u Ukrajini!

Predsednik Vučić je svojim jasnim porukama paralisao građane Srbije, a o njegovim rečima će mesecima govoriti.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ove večeri gost je specijal emisije „Ćirilica“ autora Milomira Marića na Hepi televiziji, a tokom medijskog istupanja na nacionalnoj frekvenciji govori o krucijalnim tematikama koje okupiraju čitavu naciju.

(UŽIVO) VUČIĆ U SPECIJAL EMISIJI „ĆIRILICA“: „Polovina naše industrije bi otišlo u propast da se samo Nemci povuku, država nije igračka…“

Nakon gorućih pitanja o kojima je govorio na početku emisije u vezi sa nerešenim pitanjima na Kosovu i Metohiji, nemilim scenama kojima je prisustvovao u Skupštini, grotesknog ponašanja pojedinih opozicionara, ali i razgovorima u Briselu, predsednik se osvrnuo i na ništa manje važnu tematiku u vezi sa strankama i njihovoj „sudbini“.

BSC Happy
  • Želim da do maja tu politiku formulišemo, do skupštine stranke. Niko neće da ukine SNS jer mislim da je to ubedljivo najbolja stranka. Da li tu ima kukolja, naravno da ima, i u tome je snaga SNS -a, da to može da vidi i prepozna. Želim da idemo u formiranje velikog narodnog pokreta koji bi bio nadstranački. To je neka vrsta narodnog pokreta za državu. Smatram da u ovom teškom periodu, jer je pred nama najteži politički period, te smatram da je tu potrebno postići jedinstvo. Najveći broj intelektualaca podržava Srbiju napretka, a ne da nam intelektualci budu ekstremisti. Nikakve razlike nema u stavovima između Majića i Biljane Stojković i Slobodana Samardžića i Siniše Kovačevića? U čemu je razlika – u volumenu psovki. Jedni su lažno ekstremno levi, jedni lažno ekstremno desni. Mi moramo da pokažemo da je prava elita za uspešnu Srbiju, Srbiju budućnosti, i to će nam biti jedan od ciljeva. I radnici i seljaci koji će da kažu „ne damo vam da uništite Srbiju“, ni vama sa leve ni vama sa desne strane. To je moja ideja, da li ćemo uspetu u tome ili ne, videćemo – samouvereno govori Vučić na Hepi televiziji, dočaravajući građanima realnu sliku političkih dešavanja i planova za budućnost.

Predsednik je još jednom želeo da dočara da se svakodnevno bori za dobrobiti naše države, a ne za spopstvenu koristi ili bezbednost, a to svojim marljivim radom i hrabrošću dočarava svakodnevno. Bezrezervnu podršku naroda je osetio, te mu ne treba dodatna motivacija, već politička stabilnost za koju se zalaže 24 sata.

  •  Ne tražim podršku naroda za sebe, dobio sam je. Ne tražim bilo šta za sebe, niti oprost niti nagradu, niti ću ikada da napustim ovu zemlju jer je meni ova zemlja sve. Za ovu zemlju živim i borim se 24 sata. Za ovu zemlju ja sedim sa lakoćom u Skupštini 14 sati, i odgovaram nekima, a nije baš uvek bilo smisleno na šta sam morao da odgovaram, a niko od njih ne može da sedi duže od tri sata, ni u tome ne mogu da se takmiče, a kamoli u nečemu drugom. Moja borba je u tome da ljudi u Srbiji razumeju šta je to što može i mora da bude jedini put – put normalnosti, pristojnosti i uspeha Srbije – priča u dahu i nastavlja:

 

  • Da ne dozvolimo sebi da gubimo decu, i nemojte da se zavaravate da je to daleko i da je to nemoguće, kao što smo se zavarali 27. marta. Ali ne zaboravite, podsećam vas, Milošević nije bio kriv za Rambuje, niko od Srba to ne bi prihvatio, to je bilo gore od ultimatuma posle sarajevskog atentata, ali je Milošević, ako niko drugi, posle nekoliko dana agresije na Srbiju, morao da pokuša da zaustavi kako bilo. Bilo je jasno da ne možemo da se suprotstavimo. Imali bismo neko dete sačuvano. I ne kažem da je Milošević kriv, bio bih gad kada bih to rekao, krivi su oni koji su pobili decu. Ali je to posao predsednika, da zaštiti zemlju i da mora da zna i da uradi ono što se ljudima ne sviđa – objašnjava Vučić na Hepi televiziji tokom razgovora sa autorom Milomirom Marićem, koji je postavljao krucijalna pitanja koje zanimaju sve građane, a predsednik je do detalja dočarao bit celokupne situacije koja okupira našu zemlju.

Vučić se dotakao notorne laži da ćemo mi naoružavati Ukrajinu.

  • Pojavi se stručnjak i kaže znate Rusi su vrlo osetljivi na te trikove i prevare i sad su Rusi provalili izdajnički režim u Srbiji i biće oštra reakcija. Dakle američko-luksemburška televizija tajkunska pusti onog kog je sama nazivala fašistom, pusti da nam kaže da smo krivi što naoružavamo Ukrajinu. Šta je u stvari istina? Reč je o partiji municije koja je završila u Turskoj. Kakvu god municiju da izvezete bilo gde pojaviće se u Siriji, Maliju, negde gde se ratuje. Mi smo sve zakone poštovali, ništa nismo pogazili, sve je čisto kao suza, i naravno da nisu bile u pitanju ni Rusija, ni Ukrajina. Ako izvozite u mnoge zemlje, postoje trgovci, može da završi u Ukrajini ili Rusiji. Mi moramo da prehranimo ljude, naša ekonomija mora da napreduje. Mi proizvodimo oružje, ne štikle za cipele, pa šta sada da radimo? Jesmo li pogazili neki zakon, pa ne. Ali oni su setili „Sada ćemo mi da prijavimo Rusiji Vučića“. Dođe mi da izdam saopštenje, svima koji tako jedva čekaju da prijave Srbiju – hajde se malo zaustavite. Ta Srbija je najlepša, ona nam je dala sve u životu. Budite nekada na strani Srbije, a ne protiv nje. A ne, nismo mi protiv Srbije, mi smo protiv sebe jer na strani Srbije je samo onaj ko više voli Rusiju ili Ameriku i Brisel od Srbije. – rekao je predsednik.

Vučić je istakao i da je mart ključan mesec kada je reč o mnogim tematikama, ali je i naglasio da ćemo u narednih deset godina  umnogome umanjiti razliku između Evropske unije i Srbije, a evo na šta će biti konkretno bazirano.

  • Ima mnogo važnih i teških datuma u martu. Moramo da ubrzamo sve što radimo. Imamo novca do kraja godine. Dobro stojimo. Moramo brzo da pređemo tu magičnu cifru od 1.000 evra prosečne plate. Želim da oslušnem narod. Hoću da čuvam Srbiju, da se borim. Mi ćemo odbraniti našu Srbiju, hvala narodu što je bio večeras uz nas  – objasnio je koncizno na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK NA HAPPY TV U SPECIJALU „ĆIRILICE“ RAZOTKRIO IGRU TAJKUNSKIH MEDIJA: Brutalne laži o srpskom izvozu oružja u Ukrajini!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter