Izvor: ALO
06.06.2024 u 21:23
0

NAJLAKŠI NAČIN ZA PRANJE VINSKIH ČAŠA U SUDO MAŠINI:Veoma jednostavno,niko se ne bi setio!

Ako ne znate kako da operete visoke čaše u sudomašini, kao što su one za vino ili termos čaše, primenite ovaj fenomenalni trik.

Ako ne znate kako da operete visoke čaše u sudomašini, kao što su one za vino ili termos čaše, primenite ovaj fenomenalni trik.

 

OVA VRSTA NEPRIJATNOG ZADAHA UKAZUJE NA PROBLEME SA CREVIMA: Evo kako možete da ga testirate!

Ako nosite kafu u termosu na posao, ili povremeno uživate u čaši dobrog vina, ovaj savet za pranje će vam biti višestruko koristan.

Ako i vi postavljate pitanje kako da složite ovo posuđe u sudomašinu primenite proveren trik korisnice Tiktoka.

Tiktokerika Kortni je slučajno shvatila kako da olakša pranje visokih čaša koje se teško uklapaju u gornju fioku mašine.

Podelila je svoje oduševljenje sa pratiocima, koju si bili  oduševljeni.

U gornju fioku sudomašine stavite termos čašu. Ako je ne stavite položenu, nećete moći da zatvorite. Ali onda pogledajte dva plastična jezička na bočnim stranama stalka. Nakon što ih pritisnete, fioka za sudove počinje da klizi nekoliko centimetara prema dole i otvara više prostora za posuđe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter