Izvor:
24.04.2017 u 17:13
0

BIZARNE SEKS PRIČE SLAVNIH: Kastro je spavao sa 35.000 žena, Andersen obilazio javne kuće, a jedan naučnik je opštio sa lešom!

Slavni danski pisac bajki Hans Christian Andersen vodio je dnevnik u kojem je volio opisivati svoje intimne užitke. Često je posećivao javne kuće i plaćao prostitutkama, ali ne seksualne usluge, već da bi slušao njihove ispovesti. Po dolasku kući se samozadovoljavao na osnovu njihovih priča.

Carl von Cosel, pomalo ludi znanstvenik bio je opčinjen kubanskom lepoticom i njegovom bivšom pacijenticom Elenom de Hoyos. Nakon njene smrti, ukrao je njeno tijelo iz groba i smestio u mauzolej. Posećivao je svako veče. Potom ju je premestio u svoj dom i 'balzamirao' pomoću voska i svile te miris truleži pokušao prikriti s puno parfema. Tako su živeli sedam godina dok nije otkriven. Lekari koji su pregledali njeno telo, otkrili su da je Cosel s lešom imao seksualne odnose.

Austrijski fizičar i nobelovac Erwin Schrödinger, osim po intelektu, poznat je i po brojnim ljubavnim aferama. Uz suprugu Anny, imao je bezbroj ljubavnica, za koje je supruga znala. Schrödinger se 1933. zaljubio u udanu Hilde March, koju je uselio u kuću pa je tako živeo zajedno sa suprugom i ljubavnicom. Napravio joj je i kćer te je hteo da je Hilda i Anny zajedno odgajaju, što baš i nije dobro prihvaćeno u Oxfordu gdje je Schrödinger živio i radio. Pretpostavlja se da ga je porodična situacija koštala i pozicije na Princetonu. Na kraju života je za svoje ljubavnice izjavio – 'Jadnice. Pružile su mi životnu sreću na svoju nesreću. Takav je život.'

Poznati košarkaš Wilt Chamberlain vlasnik je desetaka NBA rekorda, ali i nekih drugih. Tako se zasigurno zna da je u jednoj košarkaškoj utakmici postigao 100 koševa, a nakon njegove smrti izašao je podatak da je spavao s više od 20 hiljada žena. Iako niko nije potvrdio tu brojku, njegovi bliski prijatelji tvrdili su da i nije preterana. Wilt je naime često organizirao orgije, a na putovanjima menjao i nekoliko dama dnevno.

Pevač benda "Three Dog Night" Chuck Negron, zažalio je što nije poslušao savet svog lekara. Toliko se često seksao da mu je spolni organ natekao. Lekarmu je prepisao suzdržavanje, no Chuck je nastavio po svom. Zbog toga je njegov penis doslovno eksplodirao, a pevač je morao na šivanje.

Fidel Castro je, bar što se tiče žena, bio gospodin. Nikada se nije razmetao svojim seksualnim uspesima. No, njegov suradnik je otkrio da je kubanski vođa spavao sa više od 35 hiljada žena. Prema njegovim rečima, više od 40 godina Castro bi naručivao najmanje dve žene dnevno – jednu za posle ručka, drugu za pred spavanje. S vremena na vreme bi takvo druženje zatražio i ujutro.

Prema zapisima, rimski car Neron oženio je jednog od svojih muških robova Sporusa koji je navodno užasno ličio na Neronovu prvu ženu Popeu Sabinu. Sporusa je dao kastrirati, oblačio ga u žensku odeću i u javnosti ga predstavljao kao svoju suprugu.

Charles Lindbergh, uglavnom je poznat po svojim uspesima u zrakoplovstvu te se veže u tragičnu priču o otmici i ubistvu njegova deteta. Manje je poznat po svom privatnom životu, odnosno bigamiji. Lindbergh je, uz suprugu Anne, imao čak tri paralelne 'porodice'. Spetljao se sa svojom tajnicom, ali i sa dve sestre Nemice. Kako je puno putovao, uspijevao je to zadržati tajnom preko 20 godina. Sa suprugom je imao šestoro djece, sa jednom od sestara troje djece, s drugom dvoje, a djecu je navodno imao i sa tajnicom iako njihov identitet nikada nije otkriven.

Britanski vojnik Horace Greasley završio je za vreme Drugog svjetskog rata u radnom logoru u Poljskoj. Radio je u obližnjem kamenolomu gde je upoznao Rosu Rauchbach i zaljubio se u nju na prvi pogled. Potom je prebačen u drugi logor u Češkoj od kuda je uspio pobjeći i vratiti se preko 200 puta, a sve to kako bi se u šumi nalazio sa svojom ljubavi. Bježao je dva do tri puta tjedno i prema vlastitim riječima po cijele noći vodio ljubav s Rosom, koja je bila kćerka njemačkog oficira.

Herbert George Wells je osim znanstveno fantastičnih tema volio pisati i o drugim stvarima. U drugom braku navodno je vodio dnevnik u kojem je pisao o svojim izvanbračnim izletima i detaljno opisivao žene s kojima je bio. Tako je neke opisivao kao 'zanimljivo dlakave', neke kao 'nezasitne', a tu su i zapisi o dami koja je oslovljavala sa 'jaguar'.

Izvor: express.hr
Foto: Dnevno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter