Izvor:
27.08.2019 u 14:18
0

BOBAN FEST U VLADIČINOM HANU: Praznik muzike! (FOTO)

Majstor trube Boban Marković, u rodnom Vladičinom Hanu, ove godine po prvi put organizuje muzički festival „Boban fest“, koji će biti održan 28. avgusta u Sportsko-rekreacionom centru „Kunjak“.

-Na inicijativu Bobana Markovića, koji je prisutan na muzičkoj sceni više od 30 godina, odlučili smo da organizujemo festival svetske muzike. Bobanova želja je da svoje kontakte i iskustvo stavi u službu festivala, kako bi u svoj rodni grad na jug Srbije doveo kolege muzičare iz Srbije i Evrope. Festival ima ambiciju da postane tradicionalan i da proširi svoje akivnosti muzičkim radionicama- navode predstavnici udruženja „Čuvari trube – Boban Marković“.

Misija festivala je da se publici predstavi najkvalitetnija muzička scena, u žanru svetske muzike, a želja organizatira je da ljubitelje muzike, trube, kolege muzičare iz Srbije i regiona ugoste u gradu trube, Vladičinom Hanu.

-Bilo bi dobro da je Boban Marković odlučio ranije da napravi 'Boban fest'. Svojim dugogodišnjim radom i sa mnogobrojnim prijateljima koje ima u svetu muzike, učiniće 28. avgust danom za uživanje svima koji budu posetili ovaj događaj. Iskreno se radujem festivalu i očekujem mnogo prijatelja trube i dobre muzike ne samo sa juga Srbije već i iz cele naše zemlje i inostranstva, da budu u Vladičinom Hanu na 'Boban fest' festivalu-rekao je Goran Mladenović, predsednik opštine Vladičin Han.

Marković: „Han ne bih menjao ni za jedno mesto na svetu“

Domaćini „Boban festa“ nadaju se da će manifestacija prerasti u tradiciju i da će publika i ubuduće u Vladičinom Hanu uživati uz vrhunske zvuke trube velikih muzičara, po kojima se ovaj grad prepoznaje u Srbiji i svetu.

-Jesam svoj na svome i na mnogim velikim, belosvetskim festivalima, dok publika u transu uživa u mojoj muzici, ali Han ne bih menjao ni za jedno mesto na svetu. Tu su svi moji, oni najvažniji, tu sam počeo a voleo bih da tu i završim svoju životnu i profesionalnu priču- poverava Boban Marković.

Izvor:RTS
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter