Izvor: HappyBSC
02.04.2022 u 16:54
0

ISPLIVALE BIZARNOSTI IZ PLEJBOJ VILE KOJE NISTE ZNALI: Pudlica koju je čuvao Hju Hefner bila navučena na KOKAIN!

Pudlica najboljeg prijatelja Hjua Hefnera, filmskog reditelja Džona Dantea, navodno je razvila zavisnost o kokainu nakon što je provela neko vreme u čuvenoj Plejboj vili.

Jedna od bivših Hefnerovih zečica, Sandra Teodor, iznela je ove bizarne detalje o pudlici, tvrdeći da je Hefner morao da je drži podalje od gostiju tokom svojih razuzdanih kućnih žurki, jer je vila bila „puna droge“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Džon Dante bio je najbolji Hefov prijatelj. Imao je psa Luisa, a ta mala pudlica se navukla na kokain. Pas bi ga nanjušio s druge strane sobe, zato su morali da ga zaključavaju kad su ljudi bili u blizini“, ispričala je Sandra u nedavnom intervjuu.

Dodala je i da bi pudlica skočila svaki put kad bi otkrila prisutnost droge u blizini, a većina gostiju bi nešto konzumirala.

„Jedne noći je u vilu ušla jedna vrlo poznata osoba, a taj pas je skočio s kauča i počeo je da je liže po nosu. Ona je rekla: ‘On me jednostavno voli’, ali svi smo znali zašto je taj pas na njoj“, dodala je Sandra, prenosi Radar Online.

Hefnerova bivša zaposlenica Lisa Loving Beret takođe je u dokumentarnom filmu „Secrets of Playboy“ otkrila da je kokain bio velika stvar u Plejboj vili, pa je droga znala da se čuva i ispod držača toalet-papira.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter