Izvor:
20.03.2017 u 04:52
0

Neverovatna transformacija: OVAKO SU SVETSKE ZVEZDE IZGLEDALE U NAJRANIJOJ MLADOSTI!

Glumac Džon Travolta je od preslatke bebe izrastao u svetsku zvezdu, čiji je život bio prožet brojnim skandalima.

Adel je od preslatke curice postala jedna od najpoznatijih pevačica na planeti. Nedavno je priznala da se udala, ima četvorogodišnjeg sina, a šuška se i da je druga prinova na putu.

Ejmi Vajnhaus na vrhuncu slave definitivno nije ličila na dečju verziju sebe. Pevačica jedinstvenog glasa preminula je 2011. godine u svom domu u Londonu. U službenom izveštaju kao uzrok smrti navedeno je trovanje alkoholom.

Pre uloge u „Prijateljima“, koja ju je vinula među zvijezde, i propalog braka s Bredom Pitom, Dženifer Aniston bila je preslatka curica, koja je, čini se, uvek znala da pokaže šta želi.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih lepotana trenutno se razvodi od Andželine Džoli. Bred Pit se u međuvremenu povukao iz javnosti i posvetio izradi skulptura.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Facebook/A.different.type.of.Art, boredpanda.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter