Izvor:
28.02.2017 u 19:01
0

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Pogledajte zašto uvek morate da nosite tenisku lopticu kada putujete avionom!

Mnogi od nas u avion ne ulaze bez knjige, telefona, flašice vode i slušalica, ali zaboravljamo jednu jako važnu stvar.

Iako možda ne biste pomislili da bez nje ne možete, kada vidite koliko je korisna, više nećete pomisliti da uđete u avion bez teniske loptice.

Čak i ukoliko ne volite tenis.

Duži letovi avionom mogu da nam stvore brojne nelagodnosti – stopala nam otiču, postajemo naduti i može da dođe do konstipacije.

Ali to nije sve, let avionom može da dovede i do zategnutih mišića i njihovog bola – a tu je teniska loptica neprocenjiva.

Tenisku lopticu možete da iskoristite kako biste izmasirali delove tela koji se tokom leta ukoče i olakšate mogući bol.

Ovo se odnosi na tabane, leđa i brojne druge tačke na telu.

Sve što je potrebno jeste da pritisnete lopticu na deo koji je bolan ili ukočen sve dok bol ne nestane ili postane prijatniji.

Postarajte se da potom malo istegnete taj deo tela i prošetate se po kabini.

Masaža teniskom lopticom pruža još bolje efekte kada se istežemo jer na taj način poboljšavamo cirkulaciju i dozvoljavamo mišićima da se odmore.

telegraf.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter