Izvor:
12.12.2017 u 22:08
0

POBEGAO PA SE VRATIO: Zatvorenik se predao 20 godina posle bekstva!

Zatvorenik, koji je pre 20 godina pobegao iz federalnog zatvora u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji, uhapšen je po povratku iz svoje rodne zemlje, Libana.

Gasan Saleh (66), uhapšen je prošlog meseca kada je sleteo u Njujork iz Libana. Policajac Čed Senzor rekao je da je Saleh znao da se nalazi na listi tražnih osoba kad je odlučio da se vrati nazad u SAD, prenosi AP.

Saleh je pobegao iz zatvora nadomak Bredforda u Pensilvaniji 1997. godine, kada je radio na terenu. U momentu bega, Saleh je odslužio šest godina zatvorske kazne, na koju je osuđen zbog prodaje heroina u Mičigenu.

On će se pojaviti pred federalnim sudom u Iriju u Pensilvaniji, a trenutno se nalazi u pritvoru u Njujorku.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/HBODocs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter