Izvor:
13.12.2017 u 16:02
0

NAJMLAĐI JUTJUBER: Ima samo šest godina, a nećete verovati koliko miliona zarađuje!

Kada je imao samo tri godine, 2015, otvorili su mu Jutjub kanal, na kom je radio ono što deca inače rade – IGRAO SE.

Međutim, mali Rajan je igrajući se uspeo da pridobije pažnju čak 10 miliona pratilaca na kanalu, a ove godine je ušao na listu 10 najplaćenijih jutjubera na svetu.

Njegova majka, Loan, napustila je posao profesorke u srednjoj školi i posvetila se razvoju Jutjub kanala "Ryan ToysReview".

Rajan je ove godine zaradio ni manje ni više nego 14,7 miliona dolara. Malo više od nečije godišnje plate.

– Rajan je gledao mnogo kanala koji ocenjuju igračke. Među njegovim omiljenim kanalima bili su Evan TubeHD i Halyan Maya, jer su pravili puno klipova o Tomasu i drugarima, a on obožava Tomasa. Jednog dana me je pitao "kako to da ja nisam na Jutjubu, kad sva ostala deca jesu?" Tada smo odlučili da napravimo Jutjub kanal. Odveli smo ga u prodavnicu da kupimo prvu igračku. Bio je to set lego kocki s lokomotivama. Tako je sve počelo – ispričala je Rajanova majka.

Izvor: IDJ World
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter