Izvor:
04.12.2016 u 04:30
0

STRAŠNO DETINJSTVO: Zoran Marjanović je kao DEČAK DOŽIVLJAVAO nešto NADLJUDSKO!

Muž ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović dao je intervju Trećem oku davne 1990. godine, kada je imao deset godina.

Kada je pre 26. godina (1990) jedan desetogodišnjak ispričao kako vidi auru i posećuje astralnesvetove, a tekst objavilo “Treće oko”, niko tome nije pridavao veći značaj. Sve do nedavno. A onda je,četvrt veka kasnije, kao bomba odjeknula vest da je misteriozni dečak – niko drugi nego muž ubijenepevačice Jelene Krsmanović Marjanović! Evo o čemu je govorio Zoran Marjanović u februaru 1990.godine. Imao je tada 10 godina:

“Kada je Zoran Marjanović upitao oca kakva se to svetlost nalazi oko tela prolaznika ovaj nije znao štada mu odgovori. Dečak je bio uporan. I ne samo da je opisivao čudnu svetlost koju niko drugi nijevideo, već i raznolike njene boje. A kada je počeo da opisuje „svetove” koji se nalaze ispod zemlje i,navodno, na nebu, i još mnogo sličnih prizora, otac se uplašio.

– Odveo sam sina psihijatru. Sve te priče koje je ponavljao zabrinule su me. Dok su ostala decaprovodila vreme igrajući se, Zoran bi sedeo u sobi i razgovarao sa nevidljivim bićima. Nema roditeljakoga to ne bi zabrinulo – priča Zoranov otac Vladimir.

Zoranov živahan pogled odaje njegov temperament. Pitamo ga kako se snalazi u školi. Odgovaraspontano i veselo. Sve u svemu, naizgled je kao i sva druga deca. A, ipak…

Zoran Marjanović je redak medijum koji prima poruke kada zaželi, bez obzira na kom se mestutrenutno nalazi. Da bi doživeo astralnu projekciju dovoljno mu je da navuče roletne da zauzme udobanpoložaj. Tada počinje da govori nešto izmenjenim glasom, dok su mu zenice veoma raširene.

– Da, ja stalno dobijam nove informacije i obilazim astralne svetove. Svet koji je vidljiv najvećem brojuljudi i koji se sastoji od materije nije jedini koji postoji. Ispod zemlje nalaze se još četiri sveta. U timpodzemnim nivoima nije nimalo prijatno i tu se nalaze kreature koje su počinile grehe. Recimo,samoubice. Grozno izgledaju i nose rane koje su sebi zadali. Ne mogu da se sporazumevaju većproizvode neke krike koje niko, pa ni oni sami, ne razumeju – govori nam Zoran o svojim iskustvima.

Iznad ova četiri sveta je zemlja, a iznad nje, sve do oblaka nalazi se još sedam nivoa i tu je – Nirvana! Toje svojevrsni vrhunac koji je doživeo. Iznad Nirvane je beskrajni Kosmički nivo.

Začuđeni ovim što smo čuli, postavili smo Zoranu pitanje od koga je čuo za termin Nirvana.

– Od mog duhovnog vođe, – objašnjava nam golobradi metafizičar ozbiljnog izraza lica.- Kada sam uprvo vreme doživljavao astralnu projekciju, uvek bih na prvim stepenicama primetio da me nekakvostvorenje prati. Jednom sam se okrenuo i pitao ga ko je i šta hoće od mene. Kazao je da je moj duhovnivođa kroz više svetove i da će se uvek naći na onom mestu gde ja stupim u astral. Da mi pomogne i dame vodi kroz sve nivoe sem Kosmičkog.

Zašto ne i kroz Kosmički nivo?

– Moj duhovni vođa ne može da dospe do Nebeskog (Kosmičkog) nivoa, već me tamo čeka drugovođstvo koje me preuzima. Treba da znate da reč oblaci, koju sam upotrebio da bih označio do kog semesta prostiru astralni nivoi, nisu oblaci i nebo koje svi vidimo. Sedam astralnih nivoa se prostiru daljei od najdalje zvezde, ali imaju kraj. Nebeski nivo je, međutim, neograničen. Svi nivoi imaju svojestanovnike i bogove.

Na molbu da nam opiše izgled jednog od bića sa kojim se viđa u astralnim svetovima, Zoran pokušavada nam dočara boga Nebeskog nivoa. Za njega kaže da je ogroman, viši od stotinu metara i da sedi nazlatnom prestolu. Ima lentu preko grudi, a presto se neprestano okreće!

Psihijatri koji su se bavili Zoranovim sposobnostima vančulnog opažanja nisu uspeli da objasne šta jeuzrok neverovatnih manifestacija. „Pokušavali su razne dijagnoze da postave”, kaže nam VladimirMarjanović, „ali ni njima nije bilo jasno ovo što se događa sa mojim sinom”.

To, međutim, nije zadovoljilo Zoranovog oca.

– Jako sam želeo da saznam ima li istine u onome o čemu govori moj sin. Nikako nisam mogao da sepomirim sa idejom da dečak sve izmišlja. Stalno sam se pitao gde je mogao da čuje sve te izraze kojekoristi. Od mene, svakako, nije! Sa drug strane, strah da se ipak radi o obolenju terao me je da što prenađem objašnjenje. Nedavno smo čuli za psihoterapju nehipnotičkom regresijom, pri čemu je mogućesetiti se prošlih inkarnacija. Pošto Zoran nije imao ništa protiv, stupili smo u kontakt sapsihoterapeutom.

Već prva regresija donela je iznenađenje. Dečak se pokazao veoma talentovanim za ovaj vid ispitivanja.U dramatičnom prisećanju na sopstveno rođenje izneo je tvrdnju da ima brata, i pored toga što je,zapravo jedinac. Daljom analizom situacije došlo se do saznanja da je postojala mogućnost da se utrudnoći Zoranove majke zaista radilo o blizancima!

– Pregledom ultrazuvkom – dao nam je objašnjenje Zoraov otac – zaista je bilo utvrđeno da se radio oblizancima. U porodilištu su nam rekli da je prva beba mrtvorođena. Žena je tokom porođaja trpela jakebolove i nije sigurna šta se dogodilo, tako da je misterija ostala nerešena do današnjeg dana. Štaviše, nasve to odavno smo zaboravili. Ali, onda se Zoran „setio”. Pitamo se samo kako je to moguće kad,siguran sam, o blizancima ništa nije znao.

– Moj brat je živ – dopunjuje ga Zoran – nalazi se daleko, preko okeana. Kuće su tamo nalik na one uBanatu i mi moramo stupiti u kontakt. Ja ću mu telepatski preneti broj telefona i on će se javiti kada mubudu dozvolili.

Po Zoranovoj verziji, njegovoj majci je pokazano telo jedne druge bebe, dok je njegov brat živ i zdravotet i prodat od strane babice, koja, navodno odavno ne radi u porodilištu gde je on rođen.

– Verujem u Zoranovu priču – kaže otac.- Toliko puta bio je u pravu kada mu niko nije verovao. Verujemnjegovom instiktu. Daću sve od sebe da nađem drugog sina.

Svoje neverovatne sposobnosti mladi Zoran Marjanović ispoljava i na druge načine. Jednom prilikomrekao je susetki Tatjani Ivić, naizgled bez naročitog povoda, da poseti jedan manastir, da porazgovara sasveštenikom i donese osveštanu vodu.

Postojala je velika opasnost po Tanjino mentalno zdravlje. Ona je počela da viđa duhove po kući i bilaje jako uznemirena zbog toga. Moglo se svašta desiti – „stručno” nam objašnjava Zoran. Tatjana Ivić,koja je prisustvovala ovom razgovoru, potvrdila je da se sve tako zbilo i da joj je pomoglo to što jeposlušala savet.

– Tanja je prizivala duhove – ubacuje se Zoran u razgovor. – To nije dobro činiti.

– Ne, nisam prizivala duhove – odgovorila mu je Tatjana.

– Jesi, jesi, Tanja – kategoričan je Zoran.- Zar nisi prizivala Nostradamusa i Tarabića?

– Jao, tačno je, pa ja sam to i zaboravila – priznala je Tatjana čudeći se kako je Zoran mogao bolje od njeznati ša je radila pre nekoliko godina.

– Duhove nije dobro prizivati – objašnjava nam Zoran.- Oni ne mogu da se odupru poziviu i dolaze, aliza njih je to neopisivo mučenje. Druga je stvar ako čovek prilikom astralne projekcije dođe u višesvetove i poseti ih. Njima to godi jer im je pomalo i dosadno. Nije ih dobro prizivati iz još jednograzloga: po zakonu viših svetova sve se naplaćuje, a dugovi se vraćju. Ko uznemirava njih danas, i samće sutra biti uznemiren!

Želeli smo da saznamo postoji li nešto čega se ovaj neobični dečak pribojava.

– Ne pribojavam se, ali me interesuje da li ću sposobnosti koje imam zadržati i posle puberteta – kažeZoran. “

Tako je govorio Zoran Marjanović u ranoj mladosti, pre dvadesetšest godina… a snimak možete pogledati OVDE.

Treceoko.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter