
Foto: Pixabay, ilustracija
3 CAKE ZA NAJBOLJI GULAŠ: Uradite ovo i biće sočan i mekan
Čuveni mađarski specijalitet osvojio je odavno srca mnogih domaćica. Ipak, da bi ispao savršen, postoje neka pravila koja treba da ispoštujete.
1.Odaberite prave delove govedine
But je čvrst i žilav, pa samim tim pogodan za dugo krčkanje.
Umesto buta možete da izaberete meso sa plećke, koje je više žilavo a ima srednji sadržaj masti. Takođe sadrži više kolagena, pa će biti sočnije i mekano.
Goveđe meso je takođe dobar izbor, kao i svako žilavije meso, zbog visokog sadržaja kolagena.
2.Obrišite meso
Obrišite meso ubrusom pre nego što ga posolite i pobiberite.
3.Nemojte da skraćujete vreme pripreme
Nikako ne skraćujte vreme krčkanja na tihoj vatri, potrebno je da traje bar 2 sata.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

PILEĆA SALATA SA KINOOM: Obrok pun proteina koji će vas dugo držati sitim

BRZA PRIPREMA I JEDNOSTAVNIH SASTOJCI: Recept za najukusnije čokoladne mafine

POTAŽ OD BUNDEVE: Kremasto predjelo koje krepi organizam u trenu

SVETA BILJKA: Bosiljak – lekovit i božanski moćan začin

ZALOGAJI KOJI SE PAMTE: Pão de queijo – brazilski hleb sa sirom
