Izvor: trpeza
15.03.2024 u 12:22
0

3 CAKE ZA NAJBOLJI GULAŠ: Uradite ovo i biće sočan i mekan

Čuveni mađarski specijalitet osvojio je odavno srca mnogih domaćica. Ipak, da bi ispao savršen, postoje neka pravila koja treba da ispoštujete.

1.Odaberite prave delove govedine

But je čvrst i žilav, pa samim tim pogodan za dugo krčkanje.

Umesto buta možete da izaberete meso sa plećke,  koje je više žilavo a ima srednji sadržaj masti. Takođe sadrži više kolagena, pa će biti sočnije i mekano.

Goveđe meso je takođe dobar izbor, kao i svako žilavije meso, zbog visokog sadržaja kolagena.

2.Obrišite meso 

Obrišite meso ubrusom pre nego što ga posolite i pobiberite.

3.Nemojte da skraćujete vreme pripreme

Nikako ne skraćujte vreme krčkanja na tihoj vatri, potrebno je  da traje bar 2 sata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter