Izvor: Alo.rs
10.08.2023 u 14:14
0

Krofne od samo DVA SASTOJKA za kojima je POLUDEO internet (RECEPT)

Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana

Krofne od dva sastojka

Reč je o receptu za krofnice koje se pripremaju od samo dva sastojka, i gotove su za doslovce 10 minuta, a rezultat je slastan, hrskav i sočan.

Potrebno je 

190 grama grčkog jogurta (moguće je zameniti ga mlekom, ali se u tom slučaju koristi 110 grama mleka)

140 grama samopodižućeg brašna ( 140 grama običnog brašna + 1 i 1/2 praška za pecivo)

Priprema:

U dublje, zagrejano ulje stavljajte po manju kašiku smese. Ukoliko imate špric za kolače, testo možete staviti u njega i istiskivati male loptice. Trebalo bi da dobijete mini krofnice.

Naravno, ako želite da budu veće, vadite ih velikom kašikom.  Filujte ih po želji – medom, šećerom u prahu, čokoladnim kremom, džemom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter