Izvor: BSC happy
06.12.2023 u 16:12
0

LAVA KOLAČ OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ: Bolji čokoladni dezert niste jeli!

Da se razumemo na startu, ovo nije kolač za one koji vole samo lagane dezerte. Ali oni koji vole čokoladu i sve njene derivate, probaće kolač koji će im biti najbolji, pa tri mesta prazno. Pri tom je gotov za 15 minuta... Ma savršen!

Sastojci:

– 120 g brašna

– 140 g šećera

– 220 g crne čokolade

– 250 g maslaca

– 4 jaja

KAKO SE SPREMA SOČIVO, TREBA LI DA SE POTOPI PRE KUVANJA? Sve što treba da znate o KRALJICI MAHUNARKI

Priprema:

Maslac i čokoladu istopite na pari tako što ćete na šerpu ključale vode staviti činiju u koju ste ubacili pomenute sastojke. Na taj način obe namirnice će se lepo spojiti i ne morate da brinete da će vam bilo šta zagoreti.

U međuvremenu umutite jaja, šećer i brašno i stavite u kalup.

Pecite na 200 stepeni oko sedam minuta i uživajte u ovoj poslastici dok je još topla. Poslužite sa sladoledom – predivno će se uklopiti, a po želji dodajte neko voće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter