Izvor: BSC HAPPY/NAJŽENA
13.12.2023 u 22:31
1

LEKAR OTKRIVA: Evo koja riba iz konzerve je najzdravija!

Nije sva konzervirana hrana loša. Čak su i naučna istraživanja potvrdila da je riba iz konzerve veoma zdrava. A koja je najbolja?

Doktorka kaže da osobe koje jedu sardine, unose veliku količinu proteina, vitamina D i protivupalnih omega-3 masnih kiselina, a maslinovo ulje iz te konzerve daje mononezasićene masti zdrave za srce. Stručnjaci preporučuju dve do tri porcije konzervisane ribe nedeljno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LEKAR OTKRIVA: Evo koja riba iz konzerve je najzdravija!”

  1. Samo da na konzervama pročitaju iz koje je oblasti riba postoji skala čini mi se od 6 pa do 8 ta je iz zagadjenih ili ozračenih područja . Pojavili su se konačno inćuni u Beogradu , inćuni su iz Jadranskog mora , mislim da im je oznaka 3 plus još koji broj iza ali ko ispituje Jadransko more kada su ovde nosači aviona sa nuklearnim podmornicama a bili su i ranije u vreme nelgalnog bombardovanja Srbije .
    Isto bi tako trebalo i sa GMO , da se jasno krupnijim slovima napiše da je proizvod GMO ili da sadrži GMO produkte .
    Isto bi trebalo u buduće i sa veštačkom inteligencijom da se lepo naglasi ovo je : je veštačka inteligencija .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter