POSNI PREBRANAC: Aromatično jelo koje će vas dugo držati sitim
Ni malo ne zaostaje za originalom, a osvojiće vas od prvog zalogaja.
Potrebno je
- 700 g pasulja
- 1 veći praziluk
- 1 veći crni luk
- ulje
- mlevena začinska paprika
- tucana ljuta paprika
- so
- biber
- lovorov list
- mleven biber
- biber u zrnu
SLANI ŠTAPIĆI GOTOVI ZA 15 MINUTA: Tražićete zalogaj više
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Operite dobro pasulj, pa nalijte vodu i dodajte 3 kašike ulja, lovorov list i biber u zrnu. Pustite pasulj da se kuva. Praziluk i crni luk propržite na ulju i dinstajte pola sata dok dobro ne omekša. Posolite, dodajte mlevenu začinsku i tucanu papriku. Stavite na dno pleha pasulj, pa preko luk. Ponavljajte postupak sve dok ne utrošite materijal. Završite pasuljem pa sipajte odozgo malo ulja. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Treba da ostane malo čorbice jer ne sme pasulj da bude potpuno suv.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74