Izvor: Glossy.rs
14.09.2020 u 11:35
0

BIZARNO! SVAKA DAMA BI POŽELELA OVAKVOG SUPRUGA: Ipak, ovoj ženi nije odgovarao, te je zahtevala hitan razvod!

Svetu se ne može ugoditi.

Jedna je Indijka zatražila razvod braka jer je suprug previše voli.

OVO MORATE ZNATI

POGLEDAJTE KAKO JE LIKVIDIRAN STRAHINJA: NAPRAVA BILA ISPOD STOJANOVIĆEVOG SEDIŠTA

PREDSEDNIŠTVO SNS KRAJA NEDELJE: Dačić u vladi izvesniji od Šapićevog Spasa

SRBI SLAVE SVECA KOJI JE SA STUBA PRIPOVEDAO: Po predanju, izlečio je ZMIJU, a ako pogledate u NEBO znaćete BITNU STVAR!

DANAS ODLUKA O PLATAMA 350.000 RADNIKA: NOVA MINIMALNA ZARADA 32.000 DINARA

RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU: U dva udesa lakše povređene tri osobe

Nedavno se obratila šerijatskom sudu kako bi poništila brak nakon samo 18 meseci, a kao razloge je navela to što se muž nikada ne svađa s njom, što je njoj jednostavno neprihvatljivo.

„Nikad ne viče na mene i nikad me nije naljutio. Čak i kuva za mene i pomaže mi po kući. Kada god pogrešim, on mi oprosti. Želim da se svađam s njim. Ne želim život u kojem se muž slaže sa mnom oko svega“, objasnila je sudu.

Nakon što su ju saslušali, zbunjeni klerici su odbacili njen zahtev za razvodom i zamolili bračni par da poradi na svojim razlikama. No, razočarana žena nije stala tu pa se obratila i lokalnom seoskom veću čiji su članovi takođe odbili zahtev nakon saslušanja.

 

 

 

Prema lokalnim novinama, njen muž tvrdi da je samo hteo da bude savršen suprug i nije znao da će to smetati njegovoj ženi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter