Izvor: Objektiv, THE SUN
14.02.2022 u 18:57
0

CRVENE ZASTAVICE: Ako vaš muškarac planira da OVAKO provede Dan zaljubljenih sa vama, vreme je za RASKID

Ovo su očigledne crvene zastavice

Mnogi parovi će pripremati jedno drugome iznenađenje za Dan zaljubljenih, ali možda ćete morati da obratite veliku pažnju na to šta vaš partner ima na umu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Trener za samopouzdanje Heti Mekendruz otkrila je da postoje neki planovi za sastanak koji bi možda trebalo da vam budu crvena zastava.

– Ili će to biti vaš omiljeni dan u godini kada vi i vaša voljena osoba pišete čestitke i poklanjate jedno drugome čokolade, ili bi to mogao da bude još jedan dan u godini kada ćete se osećati zapostavljeno – kaže ona.

Svi znamo da je besmisleno ignorisati crvenu zastavu, a Heti je otkrila kako da primetite ove crvene zastavice.

Njegov lokalni pab

Osim ako slučajno nije i vaš lokalni, pešačenje kroz grad da biste se sreli na njegovom pragu je neverovatno neromantično za bilo koji par. To pokazuje minimalan napor s njegove strane, a ako se i vama ide u pab, najmanje što može da uradi je da se nađete na pola puta.

“Samo da proverim”

Ako je proverio da li ste slobodni, ali neće da se obavezuje da napravite zajednički plan – ovo je velika crvena zastava. Naročito ako ste u ranoj fazi zabavljanja, više je nego verovatno da on to koristi kao način da proveri da se ne sviđate ni sa kim drugim, ali zapravo ne želi da se obaveže da će provesti sa vama Dan zaljubljenih.

Ako i dalje govori da želi sa vama da provede taj dan, gotovo siguno vas neće obavestiti o tome.

Previše pažnje

Ako je planirao neko preveliko iznenađenje, on ili planira da vas zaprosi, ili je jednostavno takav da voli da “bombarduje” znacima pažnje i ljubavlju. Dakle, izgleda da ćete se ili udati ili ga ostaviti do kraja leta.

Prvi sastanak

Bez želje da budete skeptični, vaš prvi sastanak na Dan zaljubljenih može da bude ogromna crvena zastava – posebno ako se nikada ranije niste sreli ili ste se upoznali putem aplikacije za upoznavanje. Verovatno mu je dosadno, usamljen je ili ima preteranu želju za seksom, i želi da ponedeljak ne provede sam.

Veče s njegovim prijateljima

Ako vam je ponudio da Dan zaljubljenih provedete posle njegovih fudbalskih treninga, ovo je crvena zastavica. Na ovaj način on vam poručuje da je želeo da provede vreme sa vama, ali da je već imao planove sa prijateljima. Od ove tačke budite sigurni da neće biti bolje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter