Izvor: Mondo
01.01.2021 u 19:51
0

SRPSKOG POREKLA JE I SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE: Živela je u siromaštvu, a onda došla do OSKARA! (VIDEO 18+)

Adrijana Čečik imala je teško detinjstvo, s obzirom na to da su je biološki roditelji napustili i da je odrastala u hraniteljskoj porodici, ali je postala svetski poznata po*no glumica srpskog porekla.

PROČITAJTE 

TATJANA MATIĆ: Država će pomoći turizmu i ugostiteljstvu

POVEĆANJE PLATA I PENZIJA! Evo i od kad!

POMERILA SE STAROSNA GRANICA ZA ODLAZAK U PENZIJU! Od danas nova pravila!

VUČIĆ OTVORIO BALKANSKI TOK: Ovo je za nas važna stvar!

U ranoj mladosti odlučila je da napusti školu i da se zaposli kao striptizeta. U 2020. godini našla se među nagrađenim glumcima iz oblasti filmske industrije.



Dodela pornografskih Oskara po izboru časopisa „AVN“ za ostvarenja u 2019. godini održana je u Las Vegasu, a Adrijana je dobila priznanje u kategoriji „najbolja oral scena“.

PROČITAJTE JOŠ: 

PRVI PRESEK U NOVOJ GODINI: Korona virus u Srbiji ne jenjava!

OGLASIO SE MRKONJIĆ IZ BOLNICE: Rezultati su negativni, ali se vodim kao kovid pacijent!

Milutin Mrkonjić hitno prebačen u bolnicu!

NOVA CENA PCR TESTA! Za strance duplo skuplje!

Gostovala je kod poznatog radijskog voditelja Hauarda Sterna, pozirala za „Kosmopolitan“ i sa ovom nagradom „broji“ 17 statueta za doprinos filmovima za odrasle.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter