Izvor: BSC HAPPY/NAJŽENA
09.12.2023 u 14:11
0

BUJNA KOSA SAN SVAKE ŽENE: Frizuru kao iz salona možete postići kod kuće, evo kako

Malo toga može da se uporedi sa čistom, zdravom i bujnom kosom koja odaje utisak da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Ovaj efekat moguće je postići i kod kuće – upotrebom viklera. Adekvatnom tehnikom, pomoću njih kosa može dobiti izgled savršeno isfernirne uz znatno manje truda i vremena.

OVA FRIZURA ĆE VAS PODMLADITI Posle 40-e nikako ne praktikujte DUGU KOSU

Malo toga može da se uporedi sa čistom, zdravom i bujnom kosom koja odaje utisak da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Ovaj efekat moguće je postići i kod kuće – upotrebom viklera. Adekvatnom tehnikom, pomoću njih kosa može dobiti izgled savršeno isfernirne uz znatno manje truda i vremena.

Vikleri kao saveznici 

Postoje različiti tipovi viklera, a rezultat koji ćete postići zavisi pre svega od njihovih dimenzija. Ukoliko želite sitne i suzbijene lokne, trebalo bi da koristite manje viklere. S druge strane, širokim i velikim viklerima mogu se postići blagi talasi i raskošne, velike lokne. Takođe, samolepljivi vikleri pravi su izbor za tanku kosu. Pored klasičnih tipova, postoje i roller clips vikleri koji se mogu zakačiti samo na prednje pramenove, odnosno do samog korena kose. Da biste dobili najbolje rezultate preporučuje se da ih, za koji god tip se opredelite, ostavite na kosi bar pola sata do sat vremena. A za to vreme, možete postepeno da završite svoju mejkap rutinu.

Kako koristiti viklere?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Za postizanje maksimalnog volumena neophodno je da kosu blago ili u potpunosti prosušite fenom. Pre toga, u procesu pranja neophodno je da koristite adekvatan šampon, hidratantnu masku, kao i proizvod za zaštitu od toplote. Nakon što ste se opredelili za tip viklera, raspodelite kosu u zavisnosti od toga kakve lokne želite da postignete. Što su delovi kose veći, lokne će biti veće i opuštenije. Pre postavljanja viklera, svaki pramen pređite peglom za kosu, a vrhove blago uvijte naizmenično ka spoljašnjosti i unutrašnjosti. Viklere stavite samo s unutrašnje strane, od vrhova ka korenu kose. Na kraju, zakačite ih šnalom. Postupak ponovite kroz celu kosu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter