Izvor: merie clarre
27.11.2023 u 15:30
0

OVO PLAŠI SVE ŽENE, ZATO OBRATITE PAŽNJU: Zimska odeća koja nemilosrdno skraćuje noge

Jakne, kaputi i bunde pažljivo se biraju

Zimska odeća koja skraćuje noge nikako ne bi trebalo da se nađe u garderoberu niskih dama.

Izbor gornjeg dela odeće je uvek težak zadatak, jer jakne, kabanice, bunde i mantili su prvo što primete na vama u zimskom periodu.

Zbog toga je važno da svaka žena pravilno izabere ovaj komad, inače može da vam pokvari celokupan izgled i potpuno iskrivi sliku o vašoj figuri.

Ipak, minijaturne devojke doživljavaju najviše poteškoća – najčešće se odeća kreira za dugonoge lepotice, a često isti takvi odevni komadi na niskim ženama izgledaju vrećasto i ne baš lepo.

 

Nije skup, a svi ga imamo: VIKTORIJA BEKAM nam otkrila ELIKSIR MLADOSTI!

Kako se jednom zauvek rešiti problematične kupovine? Hajde da zajedno naučimo, koji gornji delovi odeće čini da vaša figura izgleda veće i skraćuje noge i koja je najbolja alternativa za zimski šik izgled.

Duga “puf” jakna

 

pixabay, ilustracija

 

Duga i obimna jakna je zgodna stvar za garderobu ispod. Možete obući lepršavi džemper ili duksericu.

Međutim, trebalo bi da znate da uvek izgleda vrećasto, a zbog svoje maksi dužine takav komad odeće sakriva i noge, vizuelno ih čineći kraćim.

Iako je ovo ultra moderan trend, nije pogodan za male devojke. Umesto toga, bolje pogledajte jaknu malo ispod kolena sa kaišem koji će naglasiti vaš struk i izdužiti siluetu.

 Tanka, uska jakna

Pored toga što uska jakna otežava kretanje, ona takođe čini da izgledate debelo i loše proporcije, skraćujući vam noge i stvarajući višak težine u struku i bokovima.

Šta tražiti kao alternativu?

Pogledajte pažljivije moderne bomber jakne: one su umereno obimne, ali istovremeno naglašavaju žensku figuru.

Maksi bunda sa bogatim krznom

pixabay, ilustracija

Bez sumnje, ova stvar izgleda impresivno i elegantno, ali takav prekomerni volumen je kontraindikovan za niske devojke.

Zbog dužine do gležnjeva, noge deluju šire i kraće, a duga gomila krzna narušava proporcije tela u predelu ramena, što vlasnicu vizuelno uvećava i kao da je „spljošti“.

Alternativa bi bio eko-krzneni kaput sa glatkim krzom ili dlačicama. Obratite pažnju na stil koji kroj podseća na kaput: blago predimenzionisana i ravna silueta. Dužina treba da bude ispod kolena – onda će izdužiti vašu siluetu.

Zimska odeća koja skraćuje noge

Takva odeća ne samo da će vas istaknuti, već ćete izgledati i skupo.

Crop jakna sa horizontalnim šavovima

 

Horizontalne linije na odeći čine da ljudi izgledaju deblje, pa jakne sa ukrštenim šavovima vizuelno proširuju devojke i skraćuju dužinu njihovih nogu.

Umesto toga, savetujemo vam da obratite pažnju na avijatičarsku jaknu, popularnu već nekoliko sezona zaredom.

Kaput sa pufnastom krznenom kragnom

 

Kaput sa obimnom krznenom kragnom bio je na vrhuncu popularnosti pre nekoliko godina, a sada, kada trend postepeno napušta našu garderobu, vredi priznati da vizuelno povećava zapreminu tela i smanjuje visinu, prenosi marieclaire.ru.

Ova vrsta dekora privlači previše pažnje i tera vas da pogledate nesavršenosti svoje figure.

Umesto toga, dajte prednost kaputu A-kroja: ima širok rez, koji se može koristiti za ispravljanje problematičnih područja.

Krupni print

U dizajnerskim kolekcijama i dalje se pojavljuju neobični i privlačni printovi, ali sa njima treba biti oprezan.

Velike tačke, karirani uzorci i cvetni print često izgledaju nezgrapno. Oku je teško da se fokusira na takav crtež, što čini figuru vizuelno većom, proširujući svoje granice.

Mala šara ili obična odeća će izgledati elegantnije i mnogo svedenije.

Sjajni materijali

Sada se jakne prave od raznih materijala i različitih tekstura, a često se u prodavnicama mogu naći i one sjajne, ali ovo nije najbolja opcija za male devojke.

Osim što više nisu toliko u modi, to će takođe značajno povećati oblik vašeg tela.

Površine koje reflektuju svetlost izgledaju veće od mat materijala. Sjajnu jaknu možete zameniti, na primer, jaknom od eko-kože, koja će vaš izgled učiniti modernim i zanimljivim.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter