Izvor: mondo
25.06.2021 u 14:22
0

OVO JE PRAVI NAČIN! Evo kako da izaberete DOBRU LUBENICU!

Sigurno vam se barem nekoliko puta do sad desilo da ste kupili lubenicu koja nije bila slatka.

U FOKUSU: 

DRAMA! Zatvoren parlament zbog pretnje bombom!

„JAVNA TAJNA SU ŽURKE ZA NJIH“: Tražiću zabranu točenja alkohola maloletnicima

ALEKSANDAR ŠEŠELJ ZA HAPPY TV: Krivokapić je pokazao svoje lice i ne sme ostati na mestu premijera Crne gore, Srbija mora da odgovori! (VIDEO)

IGRE SA RUSIJOM SU ZAVRŠENE! Zapad mora da shvati da je OPASNO da provocira SUKOB!

POZNAT NOVAKOV PUT DO 20. GREN SLEMA! Kralju tenisa otvoren put do finala Vimbldona

Onda ste se i razočarali jer ste mislili da znate kako da izaberete pravu.

Ipak, kako ovo leto ne biste pravili istu grešku, dobro je da znate koji su to trikovi koji vam mogu pomoći da izaberete najsočniju lubenicu na pijaci ili u prodavnici.

Prva stvar na koju treba da obratite pažnju jeste težina. Podignite lubenicu i oslonite se na svoj osećaj – trebalo bi da imate utisak da je preteška za svoju veličinu, čak i ako ste izabrali manji plod.

PROČITAJTE JOŠ

EVO ČIJU KRV KOMARCI NAJVIŠE VOLE! Ova krvna grupa kao magnet privlači insekte!

NAJGORE ŠTO MOŽETE DA URADITE: Koliko god grešile, muškarci će sve oprostiti, osim ovih ŠEST STVARI

JELENA KARLEUŠA ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU! (FOTO)

Težina je bitna zato što lubenice sadrže 90 odsto vode, što je znak da je ona veoma sočna. Uporedite nekoliko lubenica sa tezge i izaberite onu najtežu.

Žuta fleka na donjoj strani lubenice je sledeći signal. Ako je bela ili svetla, to znači da lubenica nije dovoljno dugo stajala u polju. Donja strana lubenice bi trebalo da bude izrazito žuta.

Što se tiče same kore lubenice, ona mora da bude tamnozelena, sa smeđim šarama. Kada podignete lubenicu, obavezno je kucnite prstima, ako zvuči šuplje, zrela je i sočna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter