Izvor: happyBSC
18.12.2020 u 11:18
0

PRODAJE SE KUĆA ELVISA PRISLIJA Porodični dom za 2,5 miliona dolara (FOTO)

Kuća koja se nalazi u Palm Springsu, a u kojoj je kralj rokenrola Elvis Prisli proveo svoj medeni mesec sa suprugom Prisilom, prodaje se za 2,5 miliona dolara.

Imanje je smešteno u Palm Springsu nedaleko od Los Angelesa, a od 1967. godine, kada je na njemu boravio Presli, uglavnom je zadržalo svoj originalni izgled.

Elvis je kuću izabrao za medeni mesec, a potom ju je iznajmljivao nekoliko godina jer mu se veoma sviđela. 

Kuća ima „dizajn svemirskog broda“, a magazin „Luk“ ju je izabrao 1962. godine za „Kuću budućnosti“.

Imanje je napravljeno 1960. godine i nudi nešto više od 464 kvadratna metra prostora za život. Kuća se sastoji od četiri ovalna prostora za život na tri nivoa sa zaobljenim kamenim zidovima, a ima pet spavaćih soba i pet kupatila. Posebno je zanimljivo ognjište napravljeno na sredini sobe. Prostorija ima staklene zidove koji omogućavaju lep pogled na okolinu.

Deo imanja su privatni vrt, teniski teren, bazen i prostor za roštilj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter