
PRAZNIČNA PROJA: Jede se viljuškom, kao kolač
Ova proja se jede viljuškom, kao kolač.
Potrebno je:
3 jaja
50 ml maslinovog ulja
200 ml jogurta
100 g hlebnog brašna
1 kašičica sode bikarbone
1 kašičića praška za pecivo
1 lonče od 200 g kukuruznog brašna
2 struka mladog luka
200 g sira
soli
Priprema:
Umutiti jaja dodati ulje, jogurt, hlebno brašno prosejano sa praškom za pecivo i sodom bikarbonom.
Dodati kukuruzno brašno, seckan luk i izdrobljen sir. Sve polako izjednačiti.
Pleh od 24 cm obložiti pek papirom i malo premazati uljem i sipati i rasporerditi. Rena mora biti ugrejana na 210 stepeni C pa peći projaru da dobro porumenia oko 45 minuta.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

PRAVO IZ ITALIJE: Recept za orginalne bolonjeze

UKUS KOJI SE PAMTI: Čizkejk San Sebastijan

KREM ČORBA OD ŠPARGLI: Energetska bomba koja će vas osvežiti u trenu

RECEPT DANA: Princes krofne sa jagodama

DOMAĆI MEDENJACI: Bude nostalgiju na detinjstvo

3 thoughts on “PRAZNIČNA PROJA: Jede se viljuškom, kao kolač”
Odlicna je projara.
Odlicna je projara. I ja je pravim cesto. To sto ste naveli nije proja. Proju pravim samo kada spremam podvarak ili svadbarski kupus. Proja se pravi bez ovih vasih dodataka. Proja se pravi sa vodom, solju i projinim brasnom, a ne sa sirom i jogurtom.
Mislim nemo se ljutiš….sve je takooo.