Izvor: Novosti.magazin
04.01.2024 u 19:40
3

PRAZNIČNA PROJA: Jede se viljuškom, kao kolač

Ova proja se jede viljuškom, kao kolač.

Potrebno je:

3 jaja

50 ml maslinovog ulja

200 ml jogurta

100 g hlebnog brašna

1 kašičica sode bikarbone

1 kašičića praška za pecivo

1 lonče od 200 g kukuruznog brašna

2 struka mladog luka

200 g sira

soli

Priprema:

Umutiti jaja dodati ulje, jogurt, hlebno brašno prosejano sa praškom za pecivo i sodom bikarbonom.

Dodati kukuruzno brašno, seckan luk i izdrobljen sir. Sve polako izjednačiti.

Pleh od 24 cm obložiti pek papirom i malo premazati uljem i sipati i rasporerditi. Rena mora biti ugrejana na 210 stepeni C pa peći projaru da dobro porumenia oko 45 minuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “PRAZNIČNA PROJA: Jede se viljuškom, kao kolač”

  1. Odlicna je projara. I ja je pravim cesto. To sto ste naveli nije proja. Proju pravim samo kada spremam podvarak ili svadbarski kupus. Proja se pravi bez ovih vasih dodataka. Proja se pravi sa vodom, solju i projinim brasnom, a ne sa sirom i jogurtom.

    1
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter