Izvor:
11.03.2018 u 15:56
0

Tek će goreti u Grčkoj: PAOK-u vraćeni bodovi, nastavlja se trka za titulu! (VIDEO)

Fudbaleri PAOK-a će u velikom derbiju grčkog prvenstva dočekati AEK u nedelju od 18.30 pred svojim navijačima, nakon ukidanja kazne.

Komisija za žalbe FS Grčke odlučila je da vrati PAOK-u oduzete bodove posle incidenata u Solunu, kada je trener Olimpijakosa Oskar Garsija pogođen predmetom u glavu.

Komisija je preinačila odluku o suspenziji stadiona na dva meča, pa će crno-beli imati veliku podršku u nastavku borbe za grčki tron.

U Olimpijakosu sada vlada revolt, Pirejci su poručili "da ovde nisu čista posla", dok je PAOK u svoju odbranu stavo da je trener Garsija folirao povredu kada ga je pogodila rolnica papira.

PAOK će se posle vraćanja bodova ponovo naći na drugom mestu sa 52 boda, što je dva manje od lidera AEK-a, a dva više od trećeplasiranog Olimpijakosa, a igra se 25. kolo koje može mnogo toga da reši.

Telegraf
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter