Izvor: Kurir
26.04.2024 u 16:31
0

NISU MOGLE DA ZAUSTAVE KOLA! A onda je usledio šok

Video sa dve devojke u crnom "tesla " automobilu masovno se na društvenim mrežama šeruje iliti deli poslednjih dana. Razlog nije njihova lepota, niti lepota kola, niti nešto tome slično, već opasnost u kojoj su se našle.

One su upalile „sva četiri“ i rukom kroz prozor pokazivale vozačima da obrate pažnju na njih. Taj znak je privukao dvojicu mladića koji su uspostavili prvo vizuelni, a potom i telefonski kontakt sa njima kada je jedna pokazujući prstima dala svoj broj. Ona je prethodno napisala da su im kočnice otkazale, što je zabrinulo momke i rešili su da im pomognu kako znaju i umeju.

Pratili su ih u svom vozilu i hrabrili, da bi naposletku uspeli da se zaustave na bezbednom. I tada su otkrili krajnje neobičan uzrok „kvara kočnica“. Ali to otkrijte u videu. Neki, istina, misle da je sve namešteno, neki da video predugo traje, ima i onih koji su sa strepnjom pratili šta se zbiva…

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter