Izvor: b 92
16.03.2024 u 16:45
0

„NEŠTO STRAŠNO SE DEŠAVA“ BRITANSKA JAVNOST U STRAHU: Raste zabrinutost oko PRINCEZE, glasine kruže da je možda umrla na operaciji…

Mnogi britanski i svetski mediji pokušavali su da saznaju šta se tačno dešava sa suprugom princa Vilijama, a odgovarajući na to pitanje otkrili su da princezu već neko vreme nije videlo ni njeno najbliže osoblje.

Osoblje je izjavilo da je niko nije videlo ni čulo od Božića.

Britanska kraljevska porodica i princeza Kejt jedna su od glavnih tema u medijima ovih dana. Njena operacija, povratak na posao i fotošopirane fotografije samo su neki od događaja o kojima se priča u javnosti, a mnogi obožavaoci kraljevske porodice zabrinuti su za Kejt.

U januaru je princeza podvrgnuta operaciji abdomena, što je palata prijavila samo dan kasnije, dodajući da se na poslu neće pojaviti do Uskrsa. U međuvremenu, princeza je trebalo da se odmara i oporavlja od operacije, a njeno odsustvo iz očiju javnosti i tajnovitost oko njene bolesti podstakli su razne glasine.

Obožavaoci su jedva čekali da je vide u javnosti, a ona je toga postala svesna. Tako je za Dan majki objavila svoju fotografiju na društvenim mrežama, za koju se kasnije ispostavilo da je fotošopirana. Kejt se tada izvinila, a zbog toga kruže mnoge priče o njenom zdravstvenom stanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter