Izvor: b92
16.03.2024 u 16:01
0

POSLEDNJI PUT DA JE VIĐENA KEJT: Misterija princezinog nestanka raste iz časa u čas, ŠTA SE DESILO SA SVIMA OMILJENOM Kejt

Omiljena princeza Kejt Midlton je zabrinula sve Britance kada se pojavila vest o njenoj operaciji o kojoj se i dalje ne zna ništa.

Kejt Midlton nikada nije bila toliko zastupljena u medijima kao sada kada su se pojavile brojne teorije zavere o njenom stanju.

Palata se na sve načine trudila da uveri naciju kako je sa princezom sve u redu, ali s obzirom na brojne promašaje, čini se da ipak stvari nisu takve kakvim se čine.

Nakon što je objavljena neuspela fotografija za Dan majki, navodno je princeza viđena u automobilu sa Vilijamom, ali oni najuporniji su uradili analizu i zaključili da je sa njim možda ipak bila navodna ljubavnica Sara.

O svim navodima i dalje ne postoje zvanične informacije, a poslednji put kada se Kejt pojavila u javnosti i da su svi bili sigurni da je to ona, bilo je pre 78 dana.

 

STUB KRALJEVSKE PORODICE: Sve dok nije izazvala skandal EPSKIH RAZMERA, a ovako je sve počelo

Ona je tada sa Vilijamom i decom šetala u Sandringemu.

Cela misterija polako prerasta u skandal, a mnogi se pitaju šta se događa sa budućom kraljicom i da li će se ona ipak pojaviti u nekom momentu kako bi otklonila sve sumnje.

Neki podsećaju i na to da Palata ima pravilo da kada se dogodi neki skandal, jedino što treba raditi jeste da ne reguju.

Za sada sve ostaje na pretpostavkama i šturim saopštenjima koja nisu dovoljna da ponovo vrate poverenje u kraljevsku porodicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter