Izvor:
25.04.2018 u 03:43
0

LIGA ŠAMPIONA: Liverpul deklasirao Romu (5:2)!

Fudbaleri Liverpula pobedili su Romu na svom "Enfildu" u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona – 5:2 (2:0).

Redse" je na korak od finala elitnog takmičenja doveo Mohamed Salah sa po dva gola i asistencije, međutim, domaćin je u finišu poklonio Rimljanima nadu pred revanš.

Egipćanin je odigrao najbolji meč u već spektakularnoj sezoni i već u prvom poluvremenu sa dva gola razbio "Vučicu".

Rimljani su se deprimirali nakon toga i odigrali očajno u drugom poluvremenu, u kojem Salah sa dve asistencije, za Sadija Manea i Roberta Firmina nokautira Romu.

Dvadesetak minuta pre kraja Firmino postiže drugi gol za impresivnih 5:0, ali engleski velikan uspeva da u roku od pet minuta upropasti sve.

Klop prerano izvodi iz igre Salaha i to je skupo koštalo Liverpul. Desetak minuta pre kraja Edin Džeko koristi sjajnu asistenciju Naingolana, beži Lovrenu i uspeva da prevari Alisona za 5:1.

Samo pet minuta kasnije Roma se potpuno vratila u život. Posle šuta Naingolana lopta je pogodila u ruku Milnera u kaznenom prostoru Liverpula.

Rezervista Dijego Peroti nije podlegao pritisku, vara Alisona sa bele tačke i smanjuje na 5:2.

Podsetimo, Roma je u četvrtfinalu LŠ izgubila u Barseloni 4:1, ali je na Olimpiku pobedila 3:0 i stigla do naredne runde.

Izvor: B92
Foto: instagram/liverpoolfc

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter