Izvor:
02.01.2019 u 12:35
0

AMSS: U popodnevnim časovima umeren intenzitet saobraćaja, na graničnim prelazima nema zadržavanja!

Vozače u ovim popodnevnim časovima očekuje umereni intenzitet saobraćaja, koji se na autoputevima tako i na ostalim frekventnijim putnim pravcima odvija bez vanrednih zastoja i prekida, a na naplatnim rampama prolazi su bez čekanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

AMS S navodi da su svi prilazi zimskim turističkim centrima, kao i putevi I i II reda su prohodni, alli podseća vozače da je zimske opreme obavezna, pogotovo zbog toga što se u toku dana očekuju padavine u vidu kiše i snega.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminailma graničnih prelaza nema zadržavanja dužih od 30 minuta, a bez dužih zadržavnja prolazi se i na teretnim terminalima.

U toku dana očekuje se pojačan saobraćaj, pa se vozačima savetuje da koriste alternativne granične prelaze.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter