Izvor:
25.08.2016 u 04:00
0

KAKO IM JE OVO POŠLO ZA RUKOM: Burazengije uspele da učine da Zorica Dukić NESTANE! (FOTO)

Poznato je da neke od Burazengija ne vole Gasttozzovu izabranicu Zoricu Dukić. Ipak, da je ovolika ne trpeljivost u pitanju, malo ko je mogao da pretpostavi..

Naime, na jednom njegovom fan stranici Burazengije su objavile kadar iz emisije "Upoznajte parove", a na fotografiji su crnom bojom prekrili Dukićevu koja sedi pored Gastoza.

Sa druge strane, ni Hijene nisu zadovoljne ponašanjem svog idola Ružice Veljković. Njima se uopšte ne dopada što se pomirila sa nekadašnjom rijaliti drugaricom Jovanom Tomić Matorom.

Ti uopšte nemaš ni trunke samopoštovanja! Opet se družiš sa ovim kepecom, a odlično znaš šta se dešavalo u vezi vas dve, sve nas je na k…c nabijala, tebe napadala. Taman pomislim da si se promenila, a onda me šokiraš i prosto nateraš da te više u životu ne zapratim!!! Nije ni čudo što si sama – poručila je Ružici jedna njena obožavateljka.

Poghledajte:

nestanak

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter