Izvor:
25.08.2016 u 02:38
0

OD OVOG SE ZANEMI: Anđela Lakićević, priznala zbog čega je htela da skoči sa Brankovog mosta!

Nedavno se društvenim mrežama proširila priča da je Anđela Lakićević htela da skoči s Brankovog mosta.
Ubrzo je razjašnjeno o čemu se radi, a učesnica "Parova" je svojevremeno o tome pričala i u programu na Hepi televiziji.

Naime, ona je, svojevremeno otkrila da je zaista htela da skoči sa Brankovog mosta, ali kako je rekla, to je poželela da uradi od sreće.

– Ja sam bila najsrećnija kada mi se najbolja drugarica iz osnovne škole udala. Ona me pitala da budem kuma na njenom venčanju. Sećam se da sam i malo popila. Od sreće sam htela da skočim sa mosta. Samo saznanje da se ona udala, delovalo mi je kao da sam najsrećnija na svetu i da više nemam zbog čega da budem srećna" – ispričala je Anđela lakićević.

Sad nam preostaje samo da vidimo kako će se ponašati, kad se ona nađepred oltarom sa Mikijem Đuričićem, sa kojim je započela romansu u "Parovima".

happytv.rs

foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter