Izvor:
08.09.2016 u 21:43
0

NAPISI U MEDIJIMA IH NE DOTIČU: Ovako se ZORICA i GASTTOZZ provode u francuskoj prestonici! (FOTO)

Popularni rijaliti par Zorica Dukić i Nenad Marinković Gasttozz već nekoliko dana uživaju u Parizu, gde su u poseti Nenadovoj majci Goci. Dukićeva redovno postavlja fotografije na društvene mreže, pa je tako ovaj put pokazala kako su njih dvoje uživali u sunčanom danu.

Na prethodnim fotografijama koje su postavljali, delovalo je da je vreme bilo kišovito, ali izgleda da je bilo i Sunca za šetnju francuskom prestonicom. Oni su pozirali, a iza njih se nazirala Ajfelova kula.

Njihovi fanovi i pratioci su komentarisali kako su prelepi i da se ne obaziru na napise u medijima, pošto se o njima piše otkad se rijaliti program "Parovi" završio.

Pogledajte kako su oni "odgovorili" na naslovne strane medija na kojima su se našli:

HappyTv.rs
Foto: Instagram/draguljce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter