Izvor:
16.12.2019 u 16:57
0

ŽABAC OSTAO BEZ ODGOVORA: Isprozivala ga zbog s*ksa sa Milijanom! A onda je spomenula i njegovu ženu! (VIDEO, FOTO)

PROBUDILA SUMNJU: Takmičari osudili Barbi jer traži kadar preko tužne životne priče! (VIDEO, FOTO)

Jelena Ilić započela je žestoku svađu sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem. Ona smatra da on nema prava da priča o svojoj ženi posle svega što joj je priredio u rijalitiju:

Jadniče jedan jadni! Tvoja žena ima prava da radi šta god želi napolju! Bedniče matori! Našao si devojku od dvadeset godina da te trpi, a ono, boli je d*pe za tebe! Pokušava da svoju ženu kontroliše iz rijalitija, a j*be tuđu ženu na oči njenog supruga. Ušao u rijaliti kako bi vratio tuđe dugove – vikala je Jelena.

Žabac je pokušao da se odbrani, ali nije imao ključan protivargument. Svima je jasno u kakvom je odnosu sa Milijanom Božić i da je njegova žena sve gledala. Na osnovu svega toga, nikome nije jasno kako može da zahteva bilo šta od svoje žene.

NE PODNOSI DVOLIČNOST: Alberto se razočarao u svoju najbolju prijateljicu! Zabila mu nož u leđa! (VIDEO, FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva


OVO MORATE ZNATI

SRBIMA OLAKŠAN RAD U NEMAČKOJ Merkel ispunila obećanje, pogledajte kako do posla!

ONA JE TRAMPOV FINASIJSKI MAG Beograđanka, sama se školovala i sad je NAJUTICAJNIJA Srpkinja u SAD

TRI KUPCA ZA KOMERCIJALNU BANKU Stigle ponude za državnog giganta u bankarstvu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter