Izvor:
05.04.2017 u 00:01
0

INTERVJU SA DALILOM – II DEO: Svi mi kažu da je ON zaljubljen u mene, ali ja ga gledam kao prijatelja!

Učesnica šou programa "Parovi" Dalila Mujić pričala je samo za happytv.rs o bivšem dečku Mladenu Vuletiću koji je sinoć ušao u vilu, ali i o Nikoli Lakiću, Nikoli Strahiniću i Anamariji Džambasov.

Mladen je rekao da si ti 100% zaljubljena u njega. Kako to komentarišeš?

Svako ima pravo da misli šta želi, bar to ne mogu nikom zabraniti. Mislim da gledaoci znaju koga ja volim i koga spominjem non-stop. Nisam od žena koje mogu da vole dva muškarca, imam jednog koji je vredniji od svih i ne može ga niko zameniti.

Nikola Lakić je siguran da ti Anamarija Džambasov nije pravi prijatelj. Zašto on to misli?

Kao što rekoh i u prethodnom pitanju, svako ima pravo da misli šta želi. Anamarija je moj najveći prijatelj u vili "Parova" dok se ne dokaže suprotno.

Tvoj bivši dečko Mladen Vuletić rekao je da je Nikola Strahinić zaljubljen u tebe. Kako to komentarišeš?

Tako svi kažu, ali Nikola mi to nije nikad rekao. Nikola je tu za mene uvek i ja mislim da mi je jako dobar prijatelj, a za dalje neću da komentarišem.

Šta misliš kolike su tvoje šanse za finale u rijalitiju?

S obzirom na to da sam svesna koliku podršku imam napolju, znam da i te kako mogu da doguram daleko, pa sam u vili dokle god me budu držali moji fanovi i to je to. Protiv sistema ne možemo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter