Izvor:
14.04.2017 u 03:35
0

SADA JE SVE JASNO: Srboljub otkrio da li je oprostio Aleksandri!

Učesnici pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", večeras imaju priliku da razgovaraju sa ličnim biografom patrijarha Pavla Jovanom Janjićem i astrologom Dušanom Veličkovićem.

Jovan je objasnio zbog čega se patrijarh Pavle smatra svetcem, a Srboljub Subotić da li je oprostio Aleksandri Subotić.

On se smatra svetcem, jer je delio teret celog naroda. On je rekao da svako naše delo treba da ide u tri pravca: visinu, širinu i dubinu. Mi kada nešto činimo, treba da se pitamo da li to činimo tako kao što je rekao – rekao je Jovan.

Ja sam čovek koji prašta. Sve ono što se desilo je oprošteno sa moje strane, a sa druge ne znam kako je. To sve zavisi od karaktera osobe. Što se tiče patrijarha Pavla, on je stvarno bio takav kako se predstavlja, dok ovi koji ga danas nasleđuju ne idu njegovim stopama. Moj ulazak ovde je prava stvar – objasnio je Srboljub.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter