Izvor:
13.07.2016 u 20:45
0

TRENUTAK SLABOSTI: Zorica u ZAGRLJAJU drugog muškarca, Gasttozz posmatrao sa strane! (FOTO)

Zorica Dukić nije mogla da se suzdrži sinoć tokom izbacivanja kada je na tabeli sa glasovima publike ugledala Brendona na prvom mestu.

Radonić se popeo na sto, a Zorica je skočila na njega i počela da ga grli. Čestitala mu je kao i Dalila, a Gasttozz je pokušao da je vrati na mesto, međutim ona se radovala zajedno sa Brendonom.

Ružica Veljković je prokomentarisala otkad se to Zorica druži sa Brendonom, čak se i grle i ljube, međutm Dukićeva je istakla da nikada nije bila u lošim odnosima sa njim.

Gasttozz je sve ovo posmatrao sa mesta, a da li je ljut na nju ili nije, ne znamo, ali videćemo da li će nešto spomenuti večeras. Pogledajte kako su se Brendon i Zorica radovali:

HappyTv.rs
Foto: Instagram/zoricadukicdraguljce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter