Izvor: happybsc
01.06.2024 u 20:40
3

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Kijev gađao Belgorod Američkim raketama, Kremlj navodi da je spreman na razarajući odgovor, ekskalacija sukoba izvesna

Uticaj međunarodnih faktora, promene na mapi sveta, sve turbulentnija dešavanja na Bliskom istoku, paralela sa ratom u Ukrajini, kao i ostala goruća pitanja iz vizure najeminentnijih poznavalaca trenutne globalno političke situacije samo u emisiji Aktuelnosti na HAPPY TV

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski potvrdio je navode medije da je Ukrajina od Amerike dobila dozvolu za korišćenje isporučenog oružja za gađanje ciljeva unutar teritorije Rusije. Nakon SAD, isto je učinila Nemačka, a na slične odluke spremaju se Francuska i baltičke zemlje. Ovaj potez Zapada izazvao je gnev Rusije, čiji zvaničnici kažu da je to još jedan korak koji vodi u eskalaciju. Nekadašnji predsednik Rusije Dmitrij Medvedev zapretio je da će odgovor Moskve biti „razarajuć“

  • Računica bez krčmara se ispostavlja da je ovo što se dešava da su Rusi u ofanzivi i treba ima u vidu da je linija odbrane upravo tamo gde se Ukrajina utvrđivala. Mnogo ozbiljnji analitičari kažu da je čitava priča završena do kraja.jula. ja sam optimista naročito zbog pretnji i ovo zaoštravanje sa strane anglosaksonske koalicije stoje strašne pretenzije da budu gospodari sveta. Pogledajet njihovu retoriku i terminologiju oni su odlučili i oni su rešili. Najbolji primer je mirovni samit a Rusija na njegfa nije pozvana. Pokušavaju da ubede ovu drugu stranu da krene u ofanzivu. Sama isporuka oružja je učešće u ratu. Kaže prof dr Miloš Laban.

On očekuje da će Rusija udaraiti tamo gde se najamnje nadaju. I kaže da ima lične simpatije ali objektivne činjenice govore da je Rusija u naoružanju jako napredna.

„Zemlje NATO koje su odobrile napad svojim oružjem na rusku teritoriju treba da budu svesne da će njihova oprema i stručnjaci biti uništeni ne samo u Ukrajini, već i na bilo kojem mestu odakle je ruska teritorija napadnuta“, poručio je Medvedev.

On je na svom Telegram kanalu naveo da će Ukrajina i njeni saveznici dobiti „razarajući odgovor“ na potencijalnu upotrebu zapadnog oružja sa dugim dometom za napad na rusku teritoriju.

  • Taj zamišljeni blic krig je propao i Amerika i NATO spremaju drugačiju taktiku, i da li će neka zemlja krenuti što da neće hoće. Kaže naša sagovornica.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Kijev gađao Belgorod Američkim raketama, Kremlj navodi da je spreman na razarajući odgovor, ekskalacija sukoba izvesna”

  1. Hoče li več netko od Evrope konačno srediti tog glupog glumca Zelenskog jer stvarno je previše kako on vuče cijelu Evropu u rat tome treba stati na kraj

    5
    1
    Odgovori
    • Ne vuče taj glumac ništa. On samo čita scenario koji neko drugi piše. Ako neko sredi ovog glupog glumca, drugi podjednako glup glumac dolazi na njegovo mesto momentalno.

      3
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter